Bildirim
Mobilite-4: Galaxy S III'ün rekoru, Nexus 7, Sony Xperia Mint, LG F180 ve daha fazlası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung onca modeline rağmen rekor kırıyor bence. Tr deki Samsung a bakış açısı değişmiş dün gold da fark ettim adam elma yerine s3 alıyordu. Tr yi de o dar pencereden kurtardı bravo adamlara.
-
Diablo 4 çıkacak ama Hepsiburada.com Diablo 3 ÖN siparişi bitmeyecek.
-
Erdi abi hemen almış Win8'li Samsung'u :)
-
IPhone'i tek gecerim! Telefonlarla bilgisi pek olmayan android alir. Iphoneda yapamayacagin cok az sey var systemi bile istedigin gibi degstirirsin yazilim yazmasini biliyorsan eger, bilmiyorsan yazilan yazilimlari kulanirsin 'ki onlardanda yuzlerce cok kaliteli program var... benim birsuru android kulanan arkadaslar var mesela onlar bnm iPhone'i gordukten sonra ilk firsatta iPhone 'a gectiler! IPhone 'a android yukleyebilirsin ama android isletim sistemli bir telefona ios (iphonein isletim systemi) yukleyemezsin! ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsungun sadece üst sınıf galaxy s s2 s3 iyide,alt ve arta sınıfı beş para etmez..
-
İnsanlar artık iOS cehenneminden kurtulup Android cennetine geçmeye başlıyorlar.
-
Bana kalırsa Sony bu amiral gemisini("Mint") mutlaka 4 çekirdekli bir S4+Adreno 320 ile donatmalı. Yoksa zaten HTC ve Samsung'un gerisinde kaldı.Eğer çift çekirdekli olursa onları yakalaması imkansız bir hâl alır. Sony bence eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli...
-
Programda bilgi fışkırıyor. Teşekkürler
-
Koreliler kendi mallarına sadıklar ama şöyle bir şey daha var o aletler en ucuz ana vatanında satılıyor,burada da aynı paraya satılsa kore kadar olmasa da rekor satış yapar bence..
-
Qualcomm da Sony i bekliyordu:):) S4 pro seri üretime geçtiğinde ilk kullanıcak üreticiler HTC ve Samsung 2 üreticiyle yakın ilişki içinde.Galiba HTC de belli bir hissesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sony Normal S4 lü telefon çıkartsın prosuna daha var.quote:
Orijinalden alıntı: abdullahkhan
Bana kalırsa Sony bu amiral gemisini(Mint) mutlaka 4 çekirdekli bir S4+Adreno 320 ile donatmalı. Yoksa zaten HTC ve Samsungun gerisinde kaldı.Eğer çift çekirdekli olursa onları yakalaması imkansız bir hâl alır. Sony bence eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensatiOX -- 14 Temmuz 2012; 17:31:14 >
-
içinden süpriz çıkmayan süpriz yumurta nexus Q :D aynen bende anlamış dğeilim bu aletin ne işe yaradığını :))
-
Ender Hocam beklediğim şekilde sunum yaptı :) Tebrikler, Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aziz77
samsungun sadece üst sınıf galaxy s s2 s3 iyide,alt ve arta sınıfı beş para etmez..
o yüzden mi kimi görsek elinde samsung telefon var ??
Biz forumda takılan teknoloji meraklıları olarak samsung un alt ve orta sınıfı bizim için anlam ifade etmeyip yetersiz görünsede her iki sınıfta da müthiş bir kullanıcı kitlesi var ve bence samsung orta sınıfa hitap eden en iyi cihazları üretiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok güzel bir yayın olmuş teşekkürler ama s3 daha bikaç ay zirvede kalır gibime geilyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
o yüzden mi kimi görsek elinde samsung telefon var ?? Biz forumda takılan teknoloji meraklıları olarak samsung un alt ve orta sınıfı bizim için anlam ifade etmeyip yetersiz görünsede her iki sınıfta da müthiş bir kullanıcı kitlesi var ve bence samsung orta sınıfa hitap eden en iyi cihazları üretiyor..quote:
Orijinalden alıntı: aziz77samsungun sadece üst sınıf galaxy s s2 s3 iyide,alt ve arta sınıfı beş para etmez..
herkeste olunca bence en iyisi olmuyor malesef.. ajdarıda youtube da milyonlar tıklıyor ama o nada kalkıp tarkandan iyi diyemeyiz herhalde.. bence de samsungun s, s2, s3 telefonlarından gerisi fıs.
-
Windows phone 8 geç piyasaya çıkıyor :S Win 8 o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum
-
erdinin yüzü öyle şişman ki gözleri zor görünüyor :)
enderse konuşmasının her kelimesini önceden hazırlamış robota benziyor :)
-
Nokia n9a anroid 4.0ı port etmişler :D http://www.youtube.com/watch?v=ponaehOrFN8&feature=player_embedded
-
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
Nokia n9a anroid 4.0ı port etmişler :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=ponaehOrFN8&feature=player_embedded
Günaydın
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- internet tarayıcıları
- instagram hesabım çalındı
- numara sorgulama
- çizim programları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X