Erdi Bey gerçekten sizi çok seviyorum böyle bazı tanımadığınız insanlar olur ya kanı hemen ısınır insanın onlara karşı, aynı öyle birisin. Umarım bi yerde karşılaşırız da beraber bi selfie çekeriz
çok güzel bir program olmuş. Cihazların önünüzde olması çok iyi olmuş böyle devam etmenizi dilerim . Sadece haberi sunup geçmektense böyle cihazların canlı canlı elinizde tutmanız öyle haberleri sunmanız daha iyi oldu bence . Mümkünse böyle devam ediniz lütfen . Her hafta dizi saatini bekler gibi sizin videonuzu programınızı bekliyorum ama bazen elinizde olmayan nedenlerle her hafta çekemiyorsunuz yinede bundan şikayetçiyim :D şaka bir yana Otomotiv sektöründen de haberlere yer verirseniz daha da iyi olur sanırım. Bir de tabletlerin veya akıllı telefonların araçlarımızda nasıl daha etkin kullanırız bunun hakkında da program çekerseniz sevinirim .
Telefonu dün aldım inanılmaz birşey s5 denir bile iyi diyebilirim FIFA 15 falan 0 sıkıntı oynuyor şarjda çok takilsan bile bir günü rahat çıkartıyor normal kullanımda 2 gun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme