Şimdi Ara

Mobilite: Huawei Ascend G7, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3 Compact ve cihaz akını... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son verilen mesaj çok doğru insanlar artık zevkleri için olmayan paraları harcıyorlar. Benim maddi durumum z3 alabilecek kadar iyi değil ama para biriktirmeye başladım. 2000 tl biriktirince artık piyasada z3 varsa onu z4 varsa z4 alırım
    Biraz marka taraftarlığı var. Önceden dediğim gibi paranız varsa almanız en doğrusu bu yüzden tasarruf yapmalı.

• Şu hoparlörün, kasanın arka kısmına yerleştirilmesine sinir oluyorum. Sırf bu takıntımdan cihaz beğenemiyorum arkadaş. Huawei beğendik onda da arkada
  • Z3 Compact'ta klavyede el yazısı seçeneği göremedim, 1800 TL'lik telefonda olması gerekmez mi bu basit özelliğin? Yoksa ben mi yanılıyorum?
    Ayrıca beyaz Z3C bence en güzeli renk olarak.
  • güzel olmuş ama lıavyede yazı yazma seçeneği olmalıydı

• @fx57
    g7 ve mate 7 pil kapasiteleri aynı dediniz, sitesinde mate 7 4100mAh(TYP.)/4000mAh olarak görünmektedir. Elinizdeki modellerde pil kapasiteleri aynı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavud -- 17 Kasım 2014; 9:41:44 >
  • Ascend G7 ve Meizu MX4'te görüntülü arama var mı?

• kesbi kullanıcısına yanıt
    Her ikisinde de şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Uygulama ile internet üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.

İyi forumlar dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05.14'deki Erdi abinin yorumuna çok güldüm ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: karadavud

@fx57
    g7 ve mate 7 pil kapasiteleri aynı dediniz, sitesinde mate 7 4100mAh(TYP.)/4000mAh olarak görünmektedir. Elinizdeki modellerde pil kapasiteleri aynı mıdır?

Merhaba,

Hayır, farklı kapasitelere sahipler.

Ascend G7: 3000mAh
    Ascend Mate 7: 4100mAh.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardabeyim

erdi abi gömlek çok güzelmiş

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Çok sağolun bu samimi ve net mobilite programı için.Mate 7 yi bir an önce bekliyoruz.Umarim huawei 3gb lık modelide getirir.

Merhaba,

İzleyip yorum yaptığın için asıl ben çok teşekkür ederim.

Açıkçası Ascend Mate 7'yi ben de heyecanla beklemekteyim, özellikle 3GB RAM ve çift SIM karta sahip olan modeli.

Teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE EĞER CEBİNİZDE 2000 TL VARSA 810 LU TELEFONLAR ÇIKMADAN TELEFON ALMAYIN.5 AYLIK BİR ZAMAN DİLİMİNDE MUTLAKA 810'LAR PİYASADA OLACAKTIR.BUNU SADECE 64 BİT OLARAK DÜŞÜNMEYİN AYNI ZAMANDA BU İŞLEMCİ 20 NM OLDUĞU İÇİN 32 BİT İLE AYNI PİLİ KULLANAN TELEFONA NAZARAN DAHA UZUN SÜRELİ VE DAHA AZ ISINARAK DAHA STABİL ÇALIŞAN TELEFON OLACAKTIR.BU ÇİP KAMERADA 4K 60FPS ÇEKİME DESTEK VERİP ,İŞLEYEN SAĞLAM BİR ÇİP.EĞER SONY CES 2015 TE Z4 810 İLE TANITIRSA GLOBAL BİR FİRMA OLARAK SANIRIM İLK OLACAK.SONY SENEDE SADECE 1 TANE AMİRAL GEMİ ÇIKARACAĞINI DÜŞÜNÜRSEK 805 OLURSA TAM BİR FİYASKO OLUR.64 BİT ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL DİYEN ARKADAŞLAR VAR FAKAT YANILDIKLARINI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ANLAYACAKLAR.ERDİ VE ENDER ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER.BEN ÇOCUKKEN EDİ İLE BÜDÜ VARDI ONLARI SEYREDERKEN AYNI ZEVKTE İZLİYORUM.BUNU OLUMLU ANLAMDA YAZIYORUM.
    SAYGILAR,

• Maliyet muhasebesi, plastik kasa ile metal kasanın beher adedinin montaj hattından kaç dkda çıktığına göre de yapılıyordur.Günde 1k metal kasa işlemekle 20k plastik kasa işlemek son ürünün adedini epey etkiliyorsa o fiyat farkı makul görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONIONBUD -- 17 Kasım 2014; 11:22:53 >
  • eğer üst seviye bir telefon alacaksanız şu anda kendi telefonlarınızla idare edin sd 810 çıktığında onu alın ama normal alacaksanız sd 410 lu cihazları tercih edin derim.
  • Tam anlamıyla mobilite olmuş, elinize sağlık

Mate 7 kasasıyla, duruşuyla, ekranıyla çok güzel görünüyor.

Ama Huawei yine kendi işlemcisini kullanmış cihazda. Bu işlemci uyum sorunu yapar mı? Marketteki her programı sorunsuz indirebilir miyiz?

Asus gibi marka bile intel işlemciyle ülkemize geldiğinde bize özgün programları çalışmadı. DigiturkPlay başta olmak üzere banka uygulamalarının güncellenmesi gerekti. Aynı sorunu Huawei işlemcilerinde de yaşar mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 17 Kasım 2014; 15:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Orijinalden alıntı: Nehalem

Huawei Ascend Mate 7'de FM Radyo var mı acaba. ( bu FM Radyo takıntısı neden diyen ve TuneIn kurarsın olur biter diyen arkadaşlara 2 saatlik deneme sonucunda 35 MB veri gitti yani her gün aynı sürede Radyo dinlesem ayda 35MBx24h=1050MB yapıyor ki bu da bayağı bir veri ediyor ki Türkiye şartlarında pahalıya kaçıyor. ) Telefon 6" boyutunda ve çok büyük gibi gelebilir ama 2 senedir kullandığım Galaxy Note II'den sadece 0.5 mm geniş ve 1.5 mm ince.

Şurada yapılan incelemede fm radyo uygulaması bulunduğu belirtilmiş. Ancak TRT harcından kurtulmak için Türkiye'de resmi olarak satılacak modelde fm radyo iptal edilmiş olarak gelebilir.

http://www.androidcentral.com/huawei-ascend-mate-7-review

TRT Harcı ne kadar etkileyebilir ki telefonu fiyatını yansıtıp ona göre satlalar 2 seçenek şeklinde de olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Huawei Ascend Mate 7'de FM Radyo var mı acaba. ( bu FM Radyo takıntısı neden diyen ve TuneIn kurarsın olur biter diyen arkadaşlara 2 saatlik deneme sonucunda 35 MB veri gitti yani her gün aynı sürede Radyo dinlesem ayda 35MBx24h=1050MB yapıyor ki bu da bayağı bir veri ediyor ki Türkiye şartlarında pahalıya kaçıyor. ) Telefon 6" boyutunda ve çok büyük gibi gelebilir ama 2 senedir kullandığım Galaxy Note II'den sadece 0.5 mm geniş ve 1.5 mm ince.

Şurada yapılan incelemede fm radyo uygulaması bulunduğu belirtilmiş. Ancak TRT harcından kurtulmak için Türkiye'de resmi olarak satılacak modelde fm radyo iptal edilmiş olarak gelebilir.

http://www.androidcentral.com/huawei-ascend-mate-7-review

TRT Harcı ne kadar etkileyebilir ki telefonu fiyatını yansıtıp ona göre satlalar 2 seçenek şeklinde de olabilir.

Telefonun fiyatının yüzde 6'sı kadar etkiliyor diye biliyorum. Huawei Türkiye'de sattığı çoğu modelde fm radyoyu yazılımsal olarak iptal etti.

Keza LG, GM vs gibi firmalar da bir çok telefonda fm radyoyu kaldırdılar. Bu telefonlardan bazılarına sonradan fm radyo apksı yüklenerek çalıştırılabiliyorken, bazılarında ise hiç bir şekilde çalıştırılamıyor.

Huawei'nin daha önceki modellerinde fm radyoyu iptal ederek Türkiye'ye soktuğunu düşünürsek, bu modelde de büyük ihtimalle öyle olacaktır. Ancak sonradan bir apk yüklenerek çalıştırabilme imkanı ihtimallar dahilinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Kasım 2014; 12:39:46 >

• Önemli olan global firmalardan kurtulmak.

Marka algısının değişmesi lazım.
  • 2000 TL ve üstü cihazları almak şu an için mantıklı değil.Snap 810 beklemek de fayda var.Pişmanlık yaratabilir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.