Şimdi Ara

Mobilite: Huawei Ascend G7, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3 Compact ve cihaz akını... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah motorola ahhhh 2gb ram koysan nolurdu moto g ye ahh ulen yaktın benii.
    huawei g7 listemde :d motorola gelirse kesin motorola alcam da gelmez ama.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    erdi bey mx4 dün fiyatını söylemiyorsunuz bari ne zaman satışa çıkacağını söyleyin :)

bu arada g7 distribütör garantili olarak n11.com da satışa sunuldu.1000 lira üzeri anında 100 liralık sepet indirimiyle 900 liraya alanlar oldu
    tabiki 100 lira indirim kampanyası 16 kasım 23:59 itibariyle son bulmuştur

Mobilite: Huawei Ascend G7, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3 Compact ve cihaz akını...

bu arada teşekkür ediyorum gayet samimi bir şekilde bizleri bilgilendirdiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Kasım 2014; 0:46:51 >

• elinize sağlık çok güzel bir program olmuş.

forumda gördüğüm kadarıyla g7 nin fiyatı açıklanmış 999 liraya alan arkadaşalar bile var sizin burda neden söyliyemediğinizi anlayamadım. ve bence biraz fiyatı pahalı geldi bana huawei nin telefonlarının arkasında durmaması yüzünden.

meizu mx4 ne zaman gelicek tr ye o firma şu firma gelcek deniliyor hep gecikmeli oluyor ve gelmedilerde çoğu bekle bekle nereye kadar, bi fırsatını arıyor insan artık yurt dışından telefon getirebilmenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Erdi bey merhabalar.
    Htc One E8 ile ilgili düşünceleriniz nelerdir. Tavsiye eder misiniz?. 1700 tl bandında bir telefon. M8 den tek farkının alüminyum değil polikarbon gövdeye sahip olduğu söyleniyor. Bir inceleme yapma imkanınız olur mu bu telefon için.

Tek farkı malzeme değil.Biraz daha kalın kasaya sahip, arka kamera 13MP duo kamera yok, IR yok, 801AC var.Benim bildiğim farklar bunlar, eğer Htc alınacaksa güzel cihaz ama Desire Eye beklenir bence.Hakkında konu açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_99098205/f_//tm.htm#99098205

Eğer fazla fiyat farkı olmazsa Desire Eye daha iyi bir telefon.

• Erdi Bey,

Meizu MX4'ün GPU'su sizce yeterli mi?
    PowerVR G6200 330'dan daha mı zayıf?

Xperia Z2 ile MX4 arasında hangi cihazı tercih ederdiniz?
  • Çok tatlısınız ya çok seviyom sizi. Bu bölüm süper olmuş.

• Güzel bir program olmuş, arada bu tarz geyik muhabbetinin olması izleyici de keyiflendiriyor.

Huawei Ascend G7 modelinin 800 TL üstü olmaması halinde alınabilirliği olabilir, aksi taktirde bence kesinlikle Meizu Mx4'ün rakibi de olamaz, 1000 TL fiyat düşünüldüğünde bir çok rakibi olduğu da düşünülünce pek şansı kalmıyor. Mate 7 modeli de ayrı bir güzel fakat onun gelmesi yıl sonuna kalacak gibi gözüküyor. En azından Huawei Türkiye yıl sonundan başka cevap veremiyor.
  • erdi abi sizden yardım istiyorum şuanda galaxy s2 kullanıyorum tüm s2ler mi böyle benimkinde mi bir sorun var anlamadım çok yavaş çalışıyor orijinal rom yüklü 4.1.2 ve donup reset atıyor kendisine her resetten sonra şarjı %10 un altına düşüyor kısa sürede kapanıyor %100 den düşüp kapandığı bile oldu kaç defa bunun çözümü var mıdır bir de 1500 tl civarı bir bütçem var 19 20 aralık gibi bir telefon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz kamera yetenekleri çok önemli benim için şimdiden çok teşekkür ederim

• Çok sağolun bu samimi ve net mobilite programı için.Mate 7 yi bir an önce bekliyoruz.Umarim huawei 3gb lık modelide getirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Erdi bey merhabalar.
    Htc One E8 ile ilgili düşünceleriniz nelerdir. Tavsiye eder misiniz?. 1700 tl bandında bir telefon. M8 den tek farkının alüminyum değil polikarbon gövdeye sahip olduğu söyleniyor. Bir inceleme yapma imkanınız olur mu bu telefon için.

Tek farkı malzeme değil.Biraz daha kalın kasaya sahip, arka kamera 13MP duo kamera yok, IR yok, 801AC var.Benim bildiğim farklar bunlar, eğer Htc alınacaksa güzel cihaz ama Desire Eye beklenir bence.Hakkında konu açmıştım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Ascend g7 nin fiyatı ile neden bu kadar kıvrandınız anlamadım :) cihazı bugun aveadan peşin olarak 999 a satın aldım.

Ana konuda deneyimlerimi belirttim ama özellikle kasa kalitesi ve g2 den cok daha iyi batarya süresi beni cok mutlu etti diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Erdi bey merhabalar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Önemli değil

• hem her zamanki gibi keyifli hemde telefonlarla dolu dolu bi mobilite olmuş sağolun, şu fiyatını bir türlü açıklayamadığınız cihazlar ne kadardan gelicek merakla bekliyoruz.
  • Çok hoş bir program olmuş her zamanki gibi. Benim bir sorum olacak moto g den ascent g7 ye geçmek mantıklı olur mu? İki telefon da 5.0 alacak bildiğim kadarıyla. 5.0 alınca performas farkı ortaya çıkacak tahminimce. Acaba stok google arayüzü mü daha akıcı çalışıyor yoksa emotion arayüzü mü? Sonuç olarak geçmeye değer mi?

• Ben note 2 kullanıyorum, şu anda note 4 kullanıyorum, eşim iphone 4s kullanıyordu, ona da z3 compact aldık birkaç hafta önce. Kendi izlenimlerimi paylaşayım; note 4'ün ekranı gerçekten harika, fotoğraf makinası çok çok başarılı (note 2 den sonra ilaç gibi geldi), hele gece flaşlı çekimlerde hiç beklemediğim ve kompakt fotoğraf makinalarında bile görmediğim bir performansı var!
    Z3 Compact'a gelince, ekran fena değil ama xreality veya vivid mode ları kullanmak anlamsız, çünkü mesela fotoğraflara bakarken bu modların renklerde yaptığı etki fotoğraf ekrana geldikten 2-3 sn sonra görülüyor ve bu arada fotoğrafı tam net göremiyorsunuz. Yani fotoğraf ekrana geldikten sonra 3 saniye boyunca renkler değişiyor ve fotoğraf netleşiyor. Bence son derece rahatsız edici ve foto albümde hızlı gezinmeyi anlamsız kılan bir durum. Ekran ayarlarından bu modları kapatmanızı tavsiye ederim. Fotoğraf makinası eşimin eski iphone 4s'inden daha iyi ama note 4 fotoğraf konusunda kesinlikle z3 compact'tan çok daha iyi. Ön yüzdeki çift hoparlör çok çekici geliyor kulağa ama performansı iyi değil. Hem ön yüzde olmasına hem de çift hoparlör olmasına rağmen handfree konuşurken karşı tarafın sesi zayıf kalıyor, note 4 ün arkadaki tek hoparlörü bile daha yüksek ses veriyor. Ortam sessiz değilse handsfree konuşmak çok sıkıntılı bir hal alıyor maalesef! Haliyle müzik dinlemek için de pek başarılı değil bu hoparlörler.. Açıkçası eşime de z3 compact yerine note 4 almayı çok isterdim ama kesinlikle o kadar büyük telefon istemiyorum dediği için bunu aldık. Z3 Compact kötü bir telefon değil ama bu saydığım sebeplerden dolayı çokta mutlu olmadığımızı söylemek durumundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen2007 -- 17 Kasım 2014; 2:28:06 >

• erdi abi gömlek çok güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: chosen2007

Ben note 2 kullanıyorum, şu anda note 4 kullanıyorum, eşim iphone 4s kullanıyordu, ona da z3 compact aldık birkaç hafta önce. Kendi izlenimlerimi paylaşayım; note 4'ün ekranı gerçekten harika, fotoğraf makinası çok çok başarılı (note 2 den sonra ilaç gibi geldi), hele gece flaşlı çekimlerde hiç beklemediğim ve kompakt fotoğraf makinalarında bile görmediğim bir performansı var!
    Z3 Compact'a gelince, ekran fena değil ama xreality veya vivid mode ları kullanmak anlamsız, çünkü mesela fotoğraflara bakarken bu modların renklerde yaptığı etki fotoğraf ekrana geldikten 2-3 sn sonra görülüyor ve bu arada fotoğrafı tam net göremiyorsunuz. Yani fotoğraf ekrana geldikten sonra 3 saniye boyunca renkler değişiyor ve fotoğraf netleşiyor. Bence son derece rahatsız edici ve foto albümde hızlı gezinmeyi anlamsız kılan bir durum. Ekran ayarlarından bu modları kapatmanızı tavsiye ederim. Fotoğraf makinası eşimin eski iphone 4s'inden daha iyi ama note 4 fotoğraf konusunda kesinlikle z3 compact'tan çok daha iyi. Ön yüzdeki çift hoparlör çok çekici geliyor kulağa ama performansı iyi değil. Hem ön yüzde olmasına hem de çift hoparlör olmasına rağmen handfree konuşurken karşı tarafın sesi zayıf kalıyor, note 4 ün arkadaki tek hoparlörü bile daha yüksek ses veriyor. Ortam sessiz değilse handsfree konuşmak çok sıkıntılı bir hal alıyor maalesef! Haliyle müzik dinlemek için de pek başarılı değil bu hoparlörler.. Açıkçası eşime de z3 compact yerine note 4 almayı çok isterdim ama kesinlikle o kadar büyük telefon istemiyorum dediği için bunu aldık. Z3 Compact kötü bir telefon değil ama bu saydığım sebeplerden dolayı çokta mutlu olmadığımızı söylemek durumundayım.

hoparlor olayı doğrudur cunku handsfree olayında sadece alt hoparlorden ses geliyor. o foto olayında x-realityi kapatırsanız sorun yok. abim note 4 kullanıyor kamerası gercekten cok ıyı ama z3 le manuel modda gercekten note 4 kadar iyi foto cekebılıyorsunuz.

• Erdi abi güçlü 32 bit işlemciye(Snapdragon s800+) sahip android cihazların geleceği ile ilgili yorumun nedir?
    Snapdragon s800 lü Lg G2 yi bu geçiş döneminde almak hata mı sence?64 bit orta seviye bir işlemci(Snapdragon s410) android 5.0 ile birlikte 32 bitlik Snapdragon S800 ü performans ve akıcılıkta geçebilir mi?

• valla sağlam spoiler verdiniz mx4 ün fiyatından size söyledikleri fiyat 1199tl veya civarı olmalı :)

• nexus 6 incelemesini merakla bekliyorum.program için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.