Şimdi Ara

Mobilite: iPhone SE, Meizu Pro 6 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar a9'u 2200 liraya satıyor. Htc 10 mu ucuz olacak? Çok rahat 3000 lira derler o telefona.

• Bence iPhone SE için o fiyat çok yüksek. 300$ civarı beklerdim. LG G5'te o fiyata S7'yi bırak S6 ve Note 5 gibi cihazlar varken asla satamaz. İlla G5 alacağım diyen arkadaşlar bir kaç beklesin fiyat mutlaka düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 21 Mart 2016; 9:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Mesut bey böyle itici değildi eskiden sanki. Samsung dışında hangi marka dense gıcık bi tavır ve ses tonuyla "yaaa" diye başlayıp çöp muamelesi yapıyor hepsine. Evet S7 paket olarak g5ten iyi ama ben size geride olacağı en önemli şeyi söyleyeyim. Yazılım! En Yeni amiral gemisi bile o iğrenç tw ile lg arayüzleri kadar hızlı değil. Kimse artık hafif demesin. Gözlerimle gördüm. S6 edge rehber açma menüler arası geçişte bırak g4ü g2den geride. İkon tasarımı arka renkler falan hala super Mario modunda Samsung. Lg çok daha eğlenceli menü tasarımı konusunda.

Herşey kamera yada tasarım değil. Daha önemlisi ne kadar stabil olduğu. Bu konuda da hem lg hem sonyden geride. Ama mesut hocaya sorsan "yaaa bırak" modunda.

Merhaba,

Aynı düşünceleri paylaşmadığınız herkes size itici mi geliyor? Soruyorum zira eğer böyle bir durum varsa bu çözmeniz gereken önemli bir mesele.

S7 ve S7 Edge yanında şu anda özelliklerini bildiğimiz ve piyasaya çıkmaya hazır cihazların varlık gösterebilmeleri için tek şans çok daha düşük fiyatla sunulmaları. Ya da fanatikler :) Satmalarının başka yolu yok.

LG yazılım konusunda iyi derken rehberden örnek vermişsiniz fakat Samsung tarafında rehber olayı kapanalı yıllar oldu :) Ek olarak LG'nin her güncellemede kullanıcıları bir ton sorunla boğuşmak zorunda bırakan bir firma olduğunu bilmesem neyse. G4 güncelleme geldikten sonra daha fazla pil tüketen ve daha sorunlu bir telefon oldu. G2 ve G3 de de aynı hikaye söz konusu. 2800mAh bataryası ile G5 bir sonraki güncellemede ne yapar bilemem :)

HTC iyi telefon üretirken HTC önerdik, LG iyi telefon yaparken LG önerdik, General Mobile fiyatına göre iyi telefon yaparken GM önerdik şimdi de Samsung diyoruz. Microsoft Windows telefonları hala önermiyorum orada da bir kitle var ki başlarına gelen onca şeye rağmen hala bana taraflı diyebiliyorlar :)

Açıkçası Windows Phone kitlesini gördükten sonra LG'i sevenler veya Sony hayranlarını anlamam daha kolay oldu. Ne desek boş en iyisi siz S7 ile aynı paraya daha azını sunan bir telefon alıp kendiniz öğrenin deneyim her şeyden daha etkilidir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Mesut bey böyle itici değildi eskiden sanki. Samsung dışında hangi marka dense gıcık bi tavır ve ses tonuyla "yaaa" diye başlayıp çöp muamelesi yapıyor hepsine. Evet S7 paket olarak g5ten iyi ama ben size geride olacağı en önemli şeyi söyleyeyim. Yazılım! En Yeni amiral gemisi bile o iğrenç tw ile lg arayüzleri kadar hızlı değil. Kimse artık hafif demesin. Gözlerimle gördüm. S6 edge rehber açma menüler arası geçişte bırak g4ü g2den geride. İkon tasarımı arka renkler falan hala super Mario modunda Samsung. Lg çok daha eğlenceli menü tasarımı konusunda.

Herşey kamera yada tasarım değil. Daha önemlisi ne kadar stabil olduğu. Bu konuda da hem lg hem sonyden geride. Ama mesut hocaya sorsan "yaaa bırak" modunda.

Merhaba,

Aynı düşünceleri paylaşmadığınız herkes size itici mi geliyor? Soruyorum zira eğer böyle bir durum varsa bu çözmeniz gereken önemli bir mesele.

S7 ve S7 Edge yanında şu anda özelliklerini bildiğimiz ve piyasaya çıkmaya hazır cihazların varlık gösterebilmeleri için tek şans çok daha düşük fiyatla sunulmaları. Ya da fanatikler :) Satmalarının başka yolu yok.

LG yazılım konusunda iyi derken rehberden örnek vermişsiniz fakat Samsung tarafında rehber olayı kapanalı yıllar oldu :) Ek olarak LG'nin her güncellemede kullanıcıları bir ton sorunla boğuşmak zorunda bırakan bir firma olduğunu bilmesem neyse. G4 güncelleme geldikten sonra daha fazla pil tüketen ve daha sorunlu bir telefon oldu. G2 ve G3 de de aynı hikaye söz konusu. 2800mAh bataryası ile G5 bir sonraki güncellemede ne yapar bilemem :)

HTC iyi telefon üretirken HTC önerdik, LG iyi telefon yaparken LG önerdik, General Mobile fiyatına göre iyi telefon yaparken GM önerdik şimdi de Samsung diyoruz. Microsoft Windows telefonları hala önermiyorum orada da bir kitle var ki başlarına gelen onca şeye rağmen hala bana taraflı diyebiliyorlar :)

Açıkçası Windows Phone kitlesini gördükten sonra LG'i sevenler veya Sony hayranlarını anlamam daha kolay oldu. Ne desek boş en iyisi siz S7 ile aynı paraya daha azını sunan bir telefon alıp kendiniz öğrenin deneyim her şeyden daha etkilidir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Video Çek'imi yine başarısız olmuş maalesef ama neden iPhone 6s gibi stabil ve kare atlamadan çekemiyor anlamış degilim kaç nesildir düzeltmiyorlar

• Herşey iyi guzede pilde teknoloji devrimi hiç yaşanmamış ben artik android telefonlarin performansinin yeterince yerinde oldugunu dusunuyorum ram ve antutu skor yarışları devam ettiği surece snap 801aa yillarca mutlu olurum

• quote:

Tamamen sallama yorum lg nin ikon tasarimini guzel bulabilirsiniz ama yazilim stabil yada tw kasiyor rehber acilmiyor tamamen uydurma sallama iskembe alakasi yok ben s6 kullaniyorum telefon okadar hizliki yetisemiyorum ayrica lg yazilimi bug larla meshurdur biraz takip edin

• Anlaşıldı ki Iphone'dan Android platformuna dönüşüm yine ertelendi. LG G5 ciddi yüksek fiyat ile geliyor. Yanında "Arkadaş" bile verseler ben 2700 TL vermem. O paraya sabreder Iphone 7 alırım biraz daha fazlasına. Adamı zorla fan boy yaparlar, ama 1-1,5 sene max performans alacağım bir android cihaz yerine 3 sene kullanacağım Iphone daha mantıklı geliyor şu durumda.

• Yorumları okudugumda çok şaşırdım Nekadar parasını çöpe atmayı seven arkadaşlar var yau madem mesut beyi sevmiyorsunuz yorumlarını takmıyorsunuz ozaman neden herhafta programını izliyorsunuz adam sizin paranızı sokaga atmayın diye neler yapıyor sizse hala şu bu diyorsunuz madem söylediklerini beyenmiyorsunuz başka siteleri takip edin (Ayrıça bugune kadarda ne söylediyse aynen çıkt nokta) BİRAZ DÜŞÜNÜN DERİM SONRA YORUM YAPARSIMIZ

• iphone Steve Edition güzel telefon olacak.

• quote:

Mesut Bey'in avukatı değilim ama bence biraz abartmış gibisin zira Samsung'un arayüzü için en iyisi dediğine rast gelmedim. Hatta arayüzün hafiflemesi gerektiğini ve hala kronik bazı sıkıntıları aşamadığından bahsettiğini hatırlıyorum. Bunun dışında Samsung gerçekten S7 Edge ile zirvede ve rakibi yok. Her ne kadar çifte standart dahi uygulasa da.(işlemci, kamera modülü vb.). Buna rağmen en iyisi ama fiyat konusunda abartılı ki; bunu Mesut Bey'de belirtti, hatta ben gidip bu kadar parayı bi telefona yatırmam size de tavsiye etmem benzeri bir söylemini de hatırlıyorum. Kredi çekip telefon alınması ile ilgili bir husustu sanırım. Kısacası Mesut Bey, bana göre dürüst, bilgili ve erdemli bir editör. Erdi Bey'de öyle aynı şekilde. Bunu anlamanın en iyi yolu da şirket müdürleri ile yapılan röportajlardır benim için. Bence eleştiri yapılmalı ama yok yerede kalp kırmanın lüzumu yok.

G5'e gelince; S7 Edge fiyatı zaten fazla ama onun ile aynı fiyata çıkacaksa pek tercih edilebilir bi fiyat bandında değil bence. Hep diyorum, bu fiyatlar abartı ve kur ile vergi ile alakası yok, tamamen emek hırsızlığı.
    Saygılar.

• quote:

Senin gözünü lg fanlığı karartmış. İstiyorsunuz ki samsungu yerden yere vursun. O zaman tarafsız olacak. G5 fiyatıyla, tasarımı ile çöptür. S7 den ancak 700 tl Ucuz olursa alınabilir. G3 kullanıyorum arayüz kasıyor. Telefon ısınıyor. Hala android m yi bekliyoruz. 2000 küsürden satılan g4 ü şu an1200 e buluyorsun. Fazladan para verenler zar zor elinden çıkartıyor telefonu. Şimdi sadece g5 ile çalışacak olan aparatlara 100 dolar isteyecekler. Telefonu satınca onlarda çöp olacak.

• Asik Emre alir sazi eline
    Note 5`ni dusurmis tuvalete
    Teselli edin su serpin garip gonlume
    Ayfon 7 haberi geldi neyleyiiiimmm

Lg,Samsung HTC,Gezer dururum divane
    Cikmaz oldum teknoloji marketlerde
    Ruyalarimda goror oldum her gece
    Huawei pil yapmis neyleyiiiimmmmm

Kaptirdim gonlumu krom renkli z bese
    Premium goz kirpiyor kallesce
    P8 max`i elledimde bir markette
    Vr gozluk cikmis neyleyiiiimmmm

• quote:

Mesut abi candır. Samsung fanı olsa samsung tan başka telefon göremezdin elinde. Mesut abi yi takip ettiysen. Htc one X, oppo find 7 vs. Telefonları kullandığını görürsün. Ben mesut abi ye katılıyorum. Şu anda piyasa da en alınası telefon samsung S7 serisi bence. Mesut abi yi karalamak o kadar kolay değil. O adamın bazı videolarında teknolojiyi anlatırken nasıl heyecanlandığını gözlerinden okumak zor değil. O gözlerindeki ışık samsung ürünlerini anlatırken olmuyor. Yeri geliyor meizu oluyor yeri geliyor gm oluyor. Yedirmeyiz mesut çevik i.

• 4" küçük diye diye milletin suratında tepsiyle gezmesini normalleştirdiniz. Adam tek elle telefon kullanamıyor hala kafası kadar telefonu taşımaya çalışıyor. Telefonu büyüteceksen note gibi kalem koy, kalem koymam dersen en ideali 4-4,3" telefon. İphone SE umarım iphone 6s'den fazla satar.

• G5 fiyat olarak daha aşağı fiyattan çıksaydı alınabilecek bir telefondu ama s7ile aynı fiyata satışa çıktığında rakip olması çok zor kaldıki lgnin resmi satışa çıkması ile beraber başka distiribütörler daha ucuza getirince telefonun fiyatı daha çabuk inmeye başlıyor g5in en önemli özellikleri o aksesuarları bile malum türkiye koşullarında gayet yüksek fiyatlara satılnca s7 almak daha mantıklı oluyor g5in en güzel aksesuarı bang and olefsen hi-fi parçası ama korede bile 500tl satılıyorsa türkiyede vergilerle kim bilir kaç para olacak o fiyata bir tane aparat alacağıma bide kaldıki telefonu satarken o aparatı değerine bile satamazsın bunun yerine s7 alırım gider bose bluetooth hoparlör alırım keyfime bakarım.Bu senenin ilk dönemki telefonu açık ara s7 yani özellikle kim ne derse desin Meizu mx6 proyu merakla bekliyorum mx5in prosu gelmedi umarım mx6nın gelir artık meizu son zamanlarda çok yükselişte olan bir firma

• quote:

Mesut bey böyle itici değildi eskiden sanki. Samsung dışında hangi marka dense gıcık bi tavır ve ses tonuyla yaaa diye başlayıp çöp muamelesi yapıyor hepsine. Evet S7 paket olarak g5ten iyi ama ben size geride olacağı en önemli şeyi söyleyeyim. Yazılım! En Yeni amiral gemisi bile o iğrenç tw ile lg arayüzleri kadar hızlı değil. Kimse artık hafif demesin. Gözlerimle gördüm. S6 edge rehber açma menüler arası geçişte bırak g4ü g2den geride. İkon tasarımı arka renkler falan hala super Mario modunda Samsung. Lg çok daha eğlenceli menü tasarımı konusunda. Herşey kamera yada tasarım değil. Daha önemlisi ne kadar stabil olduğu. Bu konuda da hem lg hem sonyden geride. Ama mesut hocaya sorsan yaaa bırak modunda.

Hocam siz galiba çok az telefon kullanmış veya kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz. Benim ilk Nexus telefonu kullanmaya başladım, ondan sonra hangi telefona geçtiysem arayüzde bir yavaşlık, bir takılmalar. Hiç bir telefon Nexus akıcılığı vermedi. Diğer arayüzde üç aşağı beş yukarı aynı. Burada bana LG ve Sony arayüzünü savunmayın. Güncel olarak Xperia Z5 compact kullanıyorum galeri bölümü geç açılır mı ya. Keza LG'nin telefonunu da kullandım ve açık konuşmak gerekirse tasarım LEŞ. Sanal butonlar dev gibi. Ayrıca yer yer tekliyor.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    hazır fırsatını bulmuşken (yoğunum zira) arada kaynamasın diye 2. kez cevaplıyorum artık kusura bakmayın.

Mesut Çevik için "ülkemizin en nadir objektif editörlerindendir hatta şöyle söyliyim diğer tüm editörler bir yana Mesut Çevik bir yanadır. Çünkü diğerleri işin show kısmını ve kitle kısmını düşünürken Mesut bey dürüstçe içinden geldiği gibi düşüncelerini aktarır."

demiştiniz ve 1 de tavsiyede bulunmuştunuz ya, benimde size naçizhane bir tavsiyem olacak google' a yada yandex' e veya hangisini kullanıyorsanız şunu yazın ve aratın "mesut çeviğin samimiyetsizliği" ve bakalım neye ulaşacaksınız veya hiç zahmet etmeyin çıkan sonuçların 1 ine tıkladım buyrun...
    ve yazı kaç artı almış. donanım haber rekoru olmasa da emin olun rekora çok yakın. Bu yazı üstüne rezil - rüsva oldu, günlerce foruma giremedi. (yada off-line gösterdi) Baya objektifmiş

• Erdi abi htc 1900 bandında çıkarsa satış yapabilir dedi. Şimdi düşünüyorum yazılım daha iyi ses daha iyi sağlamlık desen öyle pil 3 aşağı beş yukarı aynı kamera eleştiriyordu ve işlemci o da snapdragon 810 felaketi yüzünden şimdi 820 ile gelecek kamerayı baya iyi yaptığını iddia ediyor. Quikşarj 3 teknolojisi ile gelecek samsung 2 ile geliyor snapdragon 820 ile gelmiyor diye. En son olarak ta amiral gemisi bir telefon samsung 2700e satılırken Htc 600 tl uygun olacak bi mantık kuramadım. Kamera konusunda da note 5 kullanıyorum arkadışım s7 çıkar çıkmaz aldı gündüz koşullarında note 5 daha iyi çekiyor daha net ve daha doğru renkler akşam ise s7 çok iyi ama gece karanlığında kim ne kadar fotoğraf çekiyor orası da meçhul ve kamerası 12 diye çıktı ama 4:3 te 12 tam ekran da 9.1 mp ye düşüyor tıpkı sonynin 23.7 değil 20 mp de tam ekran çekmesi gibi hepimizin teknolojisi sevgisi var ama şu ürün kesinlikle parasını haketmiyor. Htc 10 u yakın zamanda göreceğiz istediğimiz gibi olmazsa note 6 yı bekleyin arkadaşlar pişman olmazsınız hemde S7 s7 edge talep alamayınca bu uçuk fiyatlardan bize satmaktan vazgeçerler. İlla şuan telefon alacaksanız temiz bir note 5, lg g4 ikinci el bulun çok uygun fiyatlara düştüler.

• Yılın telefonu iphone se olacak. Hatta son yılların en alınası ve kullanışlı telefonu olacak. 4 inçte o güce ne gerek var demişsiniz de güçle ekran boyutunun ne alakası var? Ben güçlü bir telefon almak istiyorsam illa cebimde inşaat küreği mi gezdirmem gerekiyor? Aynı gücü küçük boyutta istiyorum. Cebimde dururken beni rahatsız etmeyecek bir telefon istiyorum ama bu telefon tüm işlerimi yerine getirebilmeli. İlla cebimde çay tepsisi gezdirmem mi gerekiyor? S7 g5 filan en fazla 2 yıl belki o da aylarca gecikmeli güncelleme alacak ve sonra unutulacak telefonlar. İphone se denildiği gibi olursa en az 5 yıl güncelleme alacak. Şuan alınacak en akıllıca, en mantıklı "telefon" iphone se.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.