Şimdi Ara

Mobilite: iPhone SE, Meizu Pro 6 ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphonr SE 2000 lira bazında olursa alırım z5 compact yerine
  • Biri bana açıklasın S7 ile G5 aynı fiyatsa neden G5 almalıyım?

-

Ayrıca M10'un ön tarafı berbat, arka tarafıda eh işte. Bu telefonda patladı, zaten artık Z6'da çıkmıyacak. Eee piyasada kim kaldı S7 ve G5, G5'de fiyat olarak böyle çıkarsa patlayacak. Samsung tekel olma yolunda ilerliyor. Bu kadar büyük, milyar dolarlık, 21321312312312 mühendisin çalıştığı şirketler nasıl böyle kötü yönetiliyor benim artık aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Mart 2016; 16:15:43 >
  • Z5c sahibi misin yoksa onu mu almayı düşünüyorsun 5se fiyatına göre ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phone na güncelleme geldi ama en önemli ayrıntılara değinilmedi.Microsoft bütün wp 8.1 cihazlar windows 10 yükseltilebilecek diye söz vermişti.Ama şu an 512 cihazlar ve s4 plus işlemcili cihazlar güncelleme alamacayak.lumia 920,925,1320,625,520 ..... hiçbiri güncelleme alamayacak.

• GM 5+ için sağlam bir inceleme bekliyoruz, ne zaman çıkacak piyasaya?
  • Dizi bölümü bekler gibi bekliyoz bu adamlar dizi yapsa izlerim :-)

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Bu yazıya imza atacağım ama yetmez gidip tapu falan vereceğim. ;)
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Yakında telefon alıcam z5 compacttı düşünüyorm boyutlarından dolayı eğer 2000 tl bazında olursa 5se yi beklycem daha görücez sanmıyorum ama umut fakirin ekmeğidir.

• Mesut bey'e yüklenmeyin gençler, adam doğru gördüğü şeyleri söylüyor. Apple'ı ben de çok severim ama bu adamın yaptığı yorumlar hoşuma gidiyor. Fbi ile olan kavga reklam dese de (ki inanmıyorum, apple şifreyi fbi'a vermiyor diye gidip apple mı alacak millet?) çoğu yorumunda samimi buluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

Mesut beye yüklenmeyin gençler, adam doğru gördüğü şeyleri söylüyor. Appleı ben de çok severim ama bu adamın yaptığı yorumlar hoşuma gidiyor. Fbi ile olan kavga reklam dese de (ki inanmıyorum, apple şifreyi fbia vermiyor diye gidip apple mı alacak millet?) çoğu yorumunda samimi buluyorum.

Ben ise tam tersini düşünüyorum.Bu konuda Mesut Bey kesinlikle haklı.Durum tamamen tiyatro.

• Erdi abi vıdeo başlangıncında her zaman olduğu gibi ibaresini bence ilk incelemelerini sizin yaptığınız cihazlarda kullansanız daha iyi olucak bu şekilde çok saçma oluyor bence her zaman olduğu gibi s7 edge ilk örneklerini bizden çğreneceksınız gibi olunca güzel oluyo yoksa normal videolarda kötü oluyo giriş saygılar

• Lg g3 e hala android 6.0 gelmedi :(((

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Emin olun aynı düşüncede olmamakla ilgisi yok. Nasıl isterseniz öyle inanın ama "çözülmesi gereken daha büyük problem" diye başka yere çekmeniz sizin adınıza problem ama farkında değilsiniz.

Videoyu baştan sona tekrar izleyin görün Erdi bey her başka telefondan bahsettiğinde cümleye başlama şeklinizin genel üslubunuzun iticiliğini. Zaten düzgün okursanız eskiden böyle olmadığını yazdığımı görürsünüz. Bence videolardaki tavır konusunda Erdi beyden feyizlenin biraz.

Problemli olsa bile Lg hiç değilse hızlıca güncelleme vermeye çalışıyor. Samsungun note 4ü s5i ne halde bıraktığı ortada. Ayrıca yazdığımda rehber eskisi gibi diye bir ifade yok. Lg g2 daha hızlı açıyor diyorum siz ne anlıyorsunuz

• Hocam paket olarak S7 daha iyi demişim zaten. Mesele bu değil ki. Dikkatli tekrar izleyin Erdi baba çok sakinken Mesut bey bi sinir hepsine yaa modunda. 3 yıldır izliyorum bu adamları eskiden böyle olmadığını çok iyi biliyorum. Bir süredir böyle ama kabul etmek istemiyor anladığım kadarıyla.

Cihazlara gelince tw hafiflese bile o paranın karşılığında vasat bir arayüz. Bikaç uygulama aynı anda çalıştığında Sony lg yada Huaweiden daha hızlı yükleyemiyor S6. Camera malzeme ekran işi ayrı ama bir amiral gemi bu fiyatlarla kusursuz arayüz sahibi olmalı. Uzun süreli kullanımda da Sony lg arayüzleri daha stabil diyorum samsungtan.

• quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Emin olun aynı düşüncede olmamakla ilgisi yok. Nasıl isterseniz öyle inanın ama "çözülmesi gereken daha büyük problem" diye başka yere çekmeniz sizin adınıza problem ama farkında değilsiniz.

Videoyu baştan sona tekrar izleyin görün Erdi bey her başka telefondan bahsettiğinde cümleye başlama şeklinizin genel üslubunuzun iticiliğini. Zaten düzgün okursanız eskiden böyle olmadığını yazdığımı görürsünüz. Bence videolardaki tavır konusunda Erdi beyden feyizlenin biraz.

Problemli olsa bile Lg hiç değilse hızlıca güncelleme vermeye çalışıyor. Samsungun note 4ü s5i ne halde bıraktığı ortada. Ayrıca yazdığımda rehber eskisi gibi diye bir ifade yok. Lg g2 daha hızlı açıyor diyorum siz ne anlıyorsunuz

Yukarida note4 un halinden bahsetmissin. Ben note4 kullaniyorum. Rehber acilis hizi iphone6s ile ayni, iphone6 dan daha hizli olarak gectigimiz ay sirketteki butun iphone kullanicilerin telefonlarinda test etmis bulunmaktayim. Belki 10 tane farkli iphone kullanciisiyla bu testleri yaptik. Demekki kulaktan dolma bilgiler sizi dogruya goturmuyor. Bi urunu markayi karalamak istiyorsunuz ama gercek olan sizin yazdiklariniz degil malesef.

• vamp kullanıcısına yanıt
    O yazdığımı bi önceki cümleyle birlikte değerlendir lütfen. Güncellemeyi aylar sonra veriyor yada hiç vermiyor demek istedim. Note 4 stabil değil kötü falan demedim. Sen de biliyorsun Samsungun güncelleme konusunda müşterilerini nasıl yüz üstü bıraktığını da başka şey anlamak istiyorsun.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik walking dead dizisinde Rick Grimes rolünü üstlenebilir
  • Dizi bölümü bekler gibi bekliyoz bu adamlar dizi yapsa izlerim :-)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.