Şimdi Ara

Mobilite Özel: Motorola Moto X hakkında merak edilen her şey! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TempleJoker

quote:

Orijinalden alıntı: web101

Gelmeyecek bir cihaz için program yapmaya değmez

ne demek gelmeyecek bir cihaz için program yapmaya değmez? teknoloji sevdalısı bir bireysen yeni çıkan ürünleri keşfetmek istersin

Rüyadamı keşfedelim oldu O zaman Koç'un yatını Ali ağaoğlu'nun Jetinide hep beraber keşfedelim Aç Youtube yi istediğin kadar keşfet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma bi şey takıldı hd ekranlı bi cihazla full hd bi cihazla aynı web sayfasını açsak giden kota aynı mı olur bu full hd furyasında gsm operötörlerinin parmağı olabilir mi?

• Ender gerçekten çok sempatik ve sıcak kanlı biri seviyorum ama kamerayla arasında gerçekten bir problem var.

• herkes geri çekilsin,sıra öncü motorolanın sırası.

• kamera deyince optik ıs olacak adam gibi mikrofon olacak ,konserlerde ses patlaması olmayacak.htc one ve l920 bu konuda ön planda.l1020 gelince rakipsiz olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

quote:

Gelmeyecek bir cihaz için program yapmaya değmez

ne demek gelmeyecek bir cihaz için program yapmaya değmez? teknoloji sevdalısı bir bireysen yeni çıkan ürünleri keşfetmek istersin

Rüyadamı keşfedelim oldu O zaman Koç'un yatını Ali ağaoğlu'nun Jetinide hep beraber keşfedelim Aç Youtube yi istediğin kadar keşfet

Kardeşim
    1.si paralel ithalat var
    2.si bu siteyi yurtdisindan takip edenlerde var
    3.sü amerikadan tanidiklari vasitasi ile postalayanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Saçma sapan "önden" "arkadan" gibi erotik terimler kullanacağınıza
    />
    tuşunu kullanın.

Vallahi ben editleyecektim editledim de.Önden diyip kaçan arkadaşlardan değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

Ender gerçekten çok sempatik ve sıcak kanlı biri seviyorum ama kamerayla arasında gerçekten bir problem var.

Geçen asus yarışmasında yolda kamerayı ısırdıydı.Gerçekten bir problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

aklıma bi şey takıldı hd ekranlı bi cihazla full hd bi cihazla aynı web sayfasını açsak giden kota aynı mı olur bu full hd furyasında gsm operötörlerinin parmağı olabilir mi?

1.Amerikada kotasız internet var ve çok uygun bildiğim kadarıyla.Bide 29 mb/s idi iphonedonun testinde.

2.Metinlerde sadece yazının kodlarını yükler kaliteleştirme telefonuna kalır diye düşünüyorum.Videolarda indirmek istediğin çözünürlüğü genelde sen belirliyorsun.Resimleri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankai20
    en önden Edit:Eksi yağmuruna tutulmuşum.Ne yapayım mobilden hemen izleyip cevaplayamadım.Yorumları boş görünce kapmaya çalıştım. Herneyse videoyu izledim. Özelleştirmesi çok hoş.Telefon böyle olmalı arkadaş.Telefon artık bu zamanlarda çoğu kişi için iletişim aracı olmaktan çıktı aksesuar olarak kullanılıyor.İletişimi de kullanıyorlar tabi.Bu aksesuarı kullanırkende belli standartlara göre kullanılmaması gerekiyor.Aha bunu ben sevdim sende bunu kullanacaksın diyor resmen firma.Motorola bunu aşmış. Performans konusunda uzun yıllar sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Çift çekirdek neyinize yetmiyor arkadaşım.Evet yetmiyor.Çünkü benim telefonum 8 çekirdekli diyemeyip egonuzu tatmin edemiyorsunuz.Ne yapacaksınız anlamıyorumki.Render mı yapıyorsunuz?Önemli olan stabilitedir.Apple gibi CPUyu yeteri kadar kullanıp GPUya vermiş(Tabi gerçekse).Şuan orta fiyat CPU ile çok rahat kaliteli bir GPU kullanabilirsiniz.Oyunda önemli olan GPUdur.Oyuna yeten CPUda muhtemelen sisteme yetecektir. Tasarım konusunda plastik kullanması hoşuma gitmedi.Tabikide fiyatı düşürmek için ama yinede sevmedim. Ekran konusundada kim ne takar la Full HDyi 21 monitörüm Full HD değil 4.7 telefonum Full HD olsa ne olacak.Motorola bilir.Mobilite Özel: Motorola Moto X hakkında merak edilen her şey!Öpün la elini. Bataryaya gelecek olursak iyi yazılım konusunda mükemmel yapmışsında kapasiteyi de arttırıp double kill yapabilirdin.Sana yakışmadı.Ah keşke 2 gün giden telefon olsa. Ok Google Now olayı da güzel olmuş. Ulan Motorola adın gibi telefon yapmışsın.Kalınlığı düşürmeliydin.Daha iyi olurdu. Neyse işte Motorola yapmış.Gari eksilemeyin kardaşlarım.

Mesaja bak. Yukuberk 2 türemiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

en önden

Edit:Eksi yağmuruna tutulmuşum.Ne yapayım mobilden hemen izleyip cevaplayamadım.Yorumları boş görünce kapmaya çalıştım.

Herneyse videoyu izledim.

Özelleştirmesi çok hoş.Telefon böyle olmalı arkadaş.Telefon artık bu zamanlarda çoğu kişi için iletişim aracı olmaktan çıktı aksesuar olarak kullanılıyor.İletişimi de kullanıyorlar tabi.Bu aksesuarı kullanırkende belli standartlara göre kullanılmaması gerekiyor.Aha bunu ben sevdim sende bunu kullanacaksın diyor resmen firma.Motorola bunu aşmış.

Performans konusunda uzun yıllar sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Çift çekirdek neyinize yetmiyor arkadaşım.Evet yetmiyor.Çünkü benim telefonum 8 çekirdekli diyemeyip egonuzu tatmin edemiyorsunuz.Ne yapacaksınız anlamıyorumki.Render mı yapıyorsunuz?Önemli olan stabilitedir.Apple gibi CPU'yu yeteri kadar kullanıp GPU'ya vermiş(Tabi gerçekse).Şuan orta fiyat CPU ile çok rahat kaliteli bir GPU kullanabilirsiniz.Oyunda önemli olan GPU'dur.Oyuna yeten CPU'da muhtemelen sisteme yetecektir.

Tasarım konusunda plastik kullanması hoşuma gitmedi.Tabikide fiyatı düşürmek için ama yinede sevmedim.

Ekran konusundada kim ne takar la Full HD'yi 21" monitörüm Full HD değil 4.7" telefonum Full HD olsa ne olacak.Motorola bilir.Mobilite Özel: Motorola Moto X hakkında merak edilen her şey!Öpün la elini.

Bataryaya gelecek olursak iyi yazılım konusunda mükemmel yapmışsında kapasiteyi de arttırıp double kill yapabilirdin.Sana yakışmadı.Ah keşke 2 gün giden telefon olsa.

Ok Google Now olayı da güzel olmuş.

Ulan Motorola adın gibi telefon yapmışsın.Kalınlığı düşürmeliydin.Daha iyi olurdu.

Neyse işte Motorola yapmış.Gari eksilemeyin kardaşlarım.

genel baktım okumadım, eski kullanıcı adı görünce istemsiz bastım eksiyi

• Herifler soul kulaklık veriyor bizimkilerin umrunda değil :))

Htc beats verince ortalığı yıkıyordunuz donanım haber ekibi!!!

Geçen başka bir telefon incelemesinde erdi galaxy s4den için müzik telefonu dedi mesela :)) hepsinin kulaklığını konuştunuz ama bir earpods gerçeğinin yanından geçmediniz ne iş???

Müzik telefonları;

iPhone
    Htc one
    Htc 8x

Gerisi çöp!!! Çok net çöp!!! S4 ne ya :)))

• Basmakta özgürsün abi(okumadan yalnızca yaş yüzünden eksi verdiğin için diyorum.Amcamda olabilirsin.)Okuma konusunda ise bence bakmalıydın.Fazla saçma birşey yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 5 Ağustos 2013; 6:48:14 >
  • Fiyat - performans olarak iyi bir telefon.

Henüz, yeni dönmelerine rağmen iyi bir cihazla çıkış yaptılar. İleride daha da açılırlar.

• Hocam asla fanboy olmadım.Bütün iyi telefonlara iyi gözle bakarım.Belki konu dışında son açtığım konu yüzünden sanmışsınızdır.Dalgasına açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 5 Ağustos 2013; 6:52:19 >
  • @furky86, yaniliyorsunuz, Galaxy S4 muzik telefonudur seklinde bir ifademiz olmadi.

• ok google now; bu telefon Türkiye'ye gelene kadar Motorola yapmış diyemem.

• Videoda söylendiği gibi bu alet baya bekleniyordu, fakat beklenti nexus tarzı bir cihaz olmasıydı. Özellikle de telefonun özellikleri açıklandıktan sonra bu beklenti daha da artmıştı. 300-400 dolar aralığında genel olarak unlocked olarak satılacağı düşünülüyordu. Fakat lansman sonrası twitter ve facebook yorumlarına bakılınca(teknoloji sitelerindeki yorumlar daha ağır o yüzden ondan bahsetmiyorum bile) fiyat anlamında yaşanılan büyük hayal kırıklığı gözlendi. Ne kadar çoğu amerikan kullannıcısı üretimin orada yapılmasından memnun gözüksede fiyat konusunda memnuniyetsizliklerini açıkça belirtiyorlar. Mantıkende bakıldığında zaten ortak görüşleri bunun orta segment telefon olduğunda. Benim tahminim motorola yine droid maxx üzerinden piyasa yapacaktır(yüksek kapasiteli pili sayesinde), diğer ürünler ise istenen ilgiyi görmeyecektir, özellikle de aynı fiyatlarda satılan rakip telefonların daha fazla şey sunmasından dolayı...

• ERdi'nin saçları mı beyazlamış yahu :(

• ortada telefon yok adamlar oturmuş konuşmuşlar üşenmemişler de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.