Şimdi Ara

Mobilite Özel: Motorola Moto X hakkında merak edilen her şey! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@furky86, yaniliyorsunuz, Galaxy S4 muzik telefonudur seklinde bir ifademiz olmadi.

Bütün videoları izlemek zorunda kalacağım bu mesajın yüzünden ve bulursam özür dileyecek misin? Son 2 ay içindeki bir videoydu...

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-Mega-63-cep-telefonu-Buyuk-sevenlere-ozel-video-inceleme.htm

15:35de başlayan sohbetin 15:46da söylediğiniz cümle mesela...

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Butterfly-video-inceleme-5-Full-HD-Ekran-BeatsAudio-ve-Fazlasi.htm

23:40da başlayan sohbetin 24:40da söylediğiniz cümle...

Hazıfam iyidir ve sizi severek takip ediyorum ama lütfen samsung hayranlığınızı bırakıp objektif olun!!! Verilen kulaklıklardan bahsederken earpodsun lafı bile geçmiyor gerçekten de...

Ben sizin kadar teknolojinin içinde olmamama rağmen şu müzik konusunda samsungun ve sonynin son amiral modellerinin ne kadar çöp olduğunu size kanıtlayabilirim! İçinde wolfson dac var demekle olmuyor maalesef... Elimde çok baba kulaklıklar var monster olsun akg olsun, sony ve samsung bu tarz kulaklıkların hakkını veremezken iphone 4,4s,5 ve htc one, 8x limitleri zorluyor...

Çok sıkı sony hayranıyım ama ne zaman telefonlarına s master mx koyar o zaman gider alırım...

Sizin cümleniz yani bugün bir d&r'a gittiğinizde bile ilk iş kulaklığa bakıp 1000 tl verebiliyorsak daha sonrasında samsungdan bahsetmeyin bana!!!

Eyvallah hocam sizleri seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özellikler gayet yeterli fiyat uygun olursa ve kişiye özel olarak gelirse ülkemize süper olur bence

• Erdi cevap bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya nekadar dayanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Ender yıldız kameraya bakıp konuşmasına nedense gülesim geliyor

• Türkiye ye gelmeyecek bir telefonun neden bukadar muhabbetini yaptınız onu anlamıyorum.

• Atrix güncelleme faciasından sonra bir daha Motorola kolay kolay almayı düşünmüyorum.

• Google nexus'ları büyük ihtimal Motorala'ya yaptıracak.

• erdi bey ile ender beyin biraz teknoseyir izlemeleri gerekir bence.kameraya bakmadan konussalar olmaz mı

• Motorola Ürettiği Bütün Telefon'ları Türkiye Pazar'ına Sunsaydı Bütün Telefon'ları Ezer Geçerdi Bence. Motorola Dünya Markası. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 10 Ekim 2013; 7:02:37 >
  • motorola X telefonu almak isteyenler icin amerikadan moto x'in inceleme video'sunu en yakin zamanda yapicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 31 Ekim 2013; 4:46:13 >
  • Hello Moto
  • Moto G modelini de inceleseniz guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.