Şimdi Ara

Mobilite Özel: Motorola Moto X hakkında merak edilen her şey! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full HD çılgınlığına körü körüne katılmayan Motorola'yı tebrik ediyorum.

Umarım 5 inclik 2k ekranların üretiminde sıkıntı olur da snapdragon 800 ve sonrası işlemcilerle telefonda akıcı oyun deneyimi yaşayabiliriz.

• Beyler Motorola daha yeni başlıyor.1 seneye toparlarlar. Motorola hayrola dimi :D

• Aga telefon Turkiye ye ugramiyacak bile ne kapisip duruyonuz birbirinizle.Biri de paralel ithalat demissin bu telefonu n en onemli ozelligi olan telefonu nasil kisilestirecek paralel ithalatcilar onu sormak lazim bir de sadece abd de satilan urunun ne paralel ithalatindan bahsediyorsunuz bugun paralel ithalat yapan sirketler urunleri ya arabistan dan ya da uzak dogudan getirtiyor pek abd den urun getirten dukkana rastlayamazsin zaten rastlasan bile adamlar tek marka model icin bunu yapmazlar hele Turkiye de Samsung ve Apple bu kadar satarken kim ugrasicak motorola getirtmeye onu yapacagina iphone veya galaxy getirtirim diye dusunuyor adam nasil olsa hazir alicisi da var.

• amerikada 200$ kontratlı fiyatı fazlaymış 150$ olmalıymış.adam kontratlı normal fatura fiyatına 200tl verir gibi alıyor 150 olsa nolur olmasa nolur.önemli olan türkiyeye gelicekmi türkiyedeki fiyatı nedir.biraz buraya göre konuşsanız daha iyi olurmuş

• Motorola Atrix içinde aynı şeyler söylenmişti fakat şimdilerde Motorola sahip çıkmıyor.
  • Bu ne lan, 99'lu bi eleman ele geçirmiş konuyu.
  • Motorola bu seferi modelinde batarya konusunda iyi bir karar vermemiş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Herifler soul kulaklık veriyor bizimkilerin umrunda değil :)) Htc beats verince ortalığı yıkıyordunuz donanım haber ekibi!!! Geçen başka bir telefon incelemesinde erdi galaxy s4den için müzik telefonu dedi mesela :)) hepsinin kulaklığını konuştunuz ama bir earpods gerçeğinin yanından geçmediniz ne iş??? Müzik telefonları; iPhone Htc one Htc 8x Gerisi çöp!!! Çok net çöp!!! S4 ne ya :)))

bende katılıyorum nexus 4 var bende kulaklığı takıyorum hiç güzel ses vermiyor ipod'a takıyorum coşuyorum

• batarya konusu muamma bakalım ne kadar dayancak

• özelleştirme cok hoş olmuş

• quote:

Herifler soul kulaklık veriyor bizimkilerin umrunda değil :)) Htc beats verince ortalığı yıkıyordunuz donanım haber ekibi!!! Geçen başka bir telefon incelemesinde erdi galaxy s4den için müzik telefonu dedi mesela :)) hepsinin kulaklığını konuştunuz ama bir earpods gerçeğinin yanından geçmediniz ne iş??? Müzik telefonları; iPhone Htc one Htc 8x Gerisi çöp!!! Çok net çöp!!! S4 ne ya :)))

S4'ün One'dan daha iyi ses verdiğini tüm incelemeler onayladı. Hoparlör'den bahsetmiyorum. Kendi kutusundan çıkan kulaklık ile birlikte en iyi ses S4'ün. :)

• Amerikalılar beleş yaşıyor abi. Bi telefona 250-300$ nedir ki. biz burda 1000$ bayılıyoz.

• casper donanım haberi iyiden iyiye ele geçirmiş reklamlar filan lol
    casperden iyisi olmaz artık

• ERDİ yi Sİ** ET dedikten sonra şamarlamış heralde ender çok mazlum bakıyor :D :D şakaydı kime alınmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

Fiyat - performans olarak iyi bir telefon.Henüz, yeni dönmelerine rağmen iyi bir cihazla çıkış yaptılar. İleride daha da açılırlar.

Allah kitap aşkına bu adama neden -15 verilmiş anlamıyorum. Adam çok doğru söylemiş ne var yani ????

Sonra bu dh üyeleri koyun sürüsü diyorum inanmıyorsunuz !

• umarım birgün büyük oranda yerli diyebileceğimiz tel ve pclerimiz olur.
  • Su fbi haberinden sonra sanmıyorum insanlar alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@furky86, yaniliyorsunuz, Galaxy S4 muzik telefonudur seklinde bir ifademiz olmadi.

Bütün videoları izlemek zorunda kalacağım bu mesajın yüzünden ve bulursam özür dileyecek misin? Son 2 ay içindeki bir videoydu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herifler soul kulaklık veriyor bizimkilerin umrunda değil :))

Htc beats verince ortalığı yıkıyordunuz donanım haber ekibi!!!

Geçen başka bir telefon incelemesinde erdi galaxy s4den için müzik telefonu dedi mesela :)) hepsinin kulaklığını konuştunuz ama bir earpods gerçeğinin yanından geçmediniz ne iş???

Müzik telefonları;

iPhone
    Htc one
    Htc 8x

Gerisi çöp!!! Çok net çöp!!! S4 ne ya :)))

samsung s4 donanımı, sensörleri ve yazılım güncelleme desteği ile aşmış bir model. Ses çıkışı kalitesiz mi yani.. anlamadım, yanında verilen kulaklık kötü mü, nasıl müzik teli değil ya da yazdığın telefonlar müzik yönünden çok mu üstün???

Motox iyi bir tel ama açıklanan fiyatlara göre, fiyat-performans olarak kötü bir telefon.. Droid mini, moto x ten daha alınabilir. Moto x çok az satar, moto googlela hala kötüye gidiyo..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5603&idPhone2=5601

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 6 Ağustos 2013; 1:47:37 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.