Şimdi Ara

[MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

hocam son paylaştığınız beats aurora ile aurora v4 için çıkan touchwizdeki beatsi karşılaştırdım ve yeni sürümü hiç beğenmedim basslar arka plandan geliyor gibi ve artırılması gerekirken birazda kısılmış. Olumlu yanı ise sesler daha netleşmiş ve tane tane dediğimiz tabire yaklaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Insecure*

quote:

hocam son paylaştığınız beats aurora ile aurora v4 için çıkan touchwizdeki beatsi karşılaştırdım ve yeni sürümü hiç beğenmedim basslar arka plandan geliyor gibi ve artırılması gerekirken birazda kısılmış. Olumlu yanı ise sesler daha netleşmiş ve tane tane dediğimiz tabire yaklaşmış

ama bu hep böyledir sesde. bas artarsa netlik azalır.
  • Telefonumda b528 yüklüydü sonra sizin modu yükledim cwmden şimdi telefon huawei simgesinde takılı kaldı açılmıyor?

edit:restore yapıp geri getirdim ancak neden böyle bi sorunla karşılaştım çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 4 Ağustos 2012; 1:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

Telefonumda b528 yüklüydü sonra sizin modu yükledim cwmden şimdi telefon huawei simgesinde takılı kaldı açılmıyor?

edit:restore yapıp geri getirdim ancak neden böyle bi sorunla karşılaştım çözemedim.

bir arkadas daha vardi. b5xx surumlerinde son beats versiyonlari telefonu bozuyor.

• hocam bunu kurunca nerden ayar vs. yapıyoruz? ben kurdum sanıyorum ama hiç bir şey cıkmadı program ayar vs. falan yanlışmı yaptım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

hocam bunu kurunca nerden ayar vs. yapıyoruz? ben kurdum sanıyorum ama hiç bir şey cıkmadı program ayar vs. falan yanlışmı yaptım acaba

ayar yapmanıza gerek yok.

• bu eklentiyi kurmayı önerirmisiniz?
  • Beats Audio v5 i B528 Üzerine yükledim ve cort açılmıyor telefon :S o kadar da temiz kurulm yaptım 3 kere halbuki kim uğraşcak şimdi temiz kurulumla of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

Beats Audio v5 i B528 Üzerine yükledim ve cort açılmıyor telefon :S o kadar da temiz kurulm yaptım 3 kere halbuki kim uğraşcak şimdi temiz kurulumla of of

b528 hata veriyor. bir yere yazmistik ama hatirlamiyorum. anasayfaya ekliyorum.

• quote:

quote:

Beats Audio v5 i B528 Üzerine yükledim ve cort açılmıyor telefon :S o kadar da temiz kurulm yaptım 3 kere halbuki kim uğraşcak şimdi temiz kurulumla of of

evet hocam anasayfaya ekelrseniz iyi olur k.bakmayın biraz sert çıkmışım akşam başka birşeye de sinirliydim de

• quote:

quote:

quote:

evet hocam anasayfaya ekelrseniz iyi olur k.bakmayın biraz sert çıkmışım akşam başka birşeye de sinirliydim de

onemli deil. ramazandan dolayidir belki. insan cabuk sinirleniyor

• valla atmel fix olmayan 2.3 var orjinal kurdum ve fix permission yaptim ep430 kulaklıkla acayip bise oldu ses srs wow hd den iyi 1-2 gune recovery ile ics me donecem ama buladar kalite ordada varmı yeni gordum cunku bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan741

valla atmel fix olmayan 2.3 var orjinal kurdum ve fix permission yaptim ep430 kulaklıkla acayip bise oldu ses srs wow hd den iyi 1-2 gune recovery ile ics me donecem ama buladar kalite ordada varmı yeni gordum cunku bu konuyu

ics de biraz daha zayıf. ama yeni sürüm hazırlıyorum.
  • ben bu ayarlari kullaniorum metal ve jazz tarzi dinlerim basslar ve tizler guzel

• quote:

ben bu ayarlari kullaniorum metal ve jazz tarzi dinlerim basslar ve tizler guzel

programın adı nedir ilgimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

ben bu ayarlari kullaniorum metal ve jazz tarzi dinlerim basslar ve tizler guzel

programın adı nedir ilgimi çekti.

Player Pro
  • beats audio v6 ics yüklenebilirmi? sorun çıkarırmı?
  • evet cikar. tekefonda kasma yapar.

• quote:

evet cikar. tekefonda kasma yapar.

peki v6 çıkarmıssın bu hangi versiyonlara göre?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.