Şimdi Ara

[MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi)

arkadaşlar SA.
    Beats audio artık ideos x5 te. Güzel bir mod. ses gerçekten güzel geliyor. denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Romlarda kullanacak arkadaşlar olabilir. Lütfrn kaynak bildirin.

.zip dosyasını cwm ile kurun. advenced menüsünden fix permisions u uygulayın hiçbir uygulamaya ihtiyaç yoktur. Güle güle keyfini çıkartın.

28.03.2012

• yeni lib dosyaları
    • yeni htc dosyalrı
    • güncellenmiş bin dosyaları

08.07.2012

• yeni lib dosyaları
    • Gereksiz framework kaldırıldı
    • güncellenmiş ve yeni bin dosyaları eklendi

arkadaşlar farkını analamaka için kurmadan önce lütfen bir şarkı dinleyip(kulaklık tavsiyemdir.) sonra kurduktan sonra tekrar aynışarkıyı dinleyin. farkı görün.

Beats Audio V4

Beats Audio V5bu surum b5xx serisinde calismaz.

Beats Audio Aurora ICS

not: Aurora yazmayan sürümler gingerbread(2.3.x) içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 8 Ağustos 2012; 13:25:59 >

• nasıl kuruluyor bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

arkadaşlar SA.
    Beats audio artık ideos x5 te. Güzel bir mod. ses gerçekten güzel geliyor. denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Romlarda kullanacak arkadaşlar olabilir. Lütfrn kaynak bildirin.

.zip dosyasını cwm ile kurun. hiçbir uygulamaya ihtiyaç yoktur. Güle güle keyfini çıkartın.

Buradan indirin.

xda konu linki

hocam terramino nun elit rom 9.7 galnet kullanıyorum oradan nasıl yüklememiz gerek

• rom kurar gibi kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

nasıl kuruluyor bu.
    Bunu herhangi bir romda kullanabiliyoruz değil mi? .32 veya .35, miui veya cm7 fark etmiyodur inşallah, ellerine sağlık bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

arkadaşlar SA.

.zip dosyasını cwm ile kurun. hiçbir uygulamaya ihtiyaç yoktur. Güle güle keyfini çıkartın.

Buradan indirin.

xda konu linki

hocam terramino nun elit rom 9.7 galnet kullanıyorum oradan nasıl yüklememiz gerek
    yükleme yazıyor ama direk cwm ile yükle. wipe yapma. intall zip from sdcard de dosyayı seç yükle.

• quote:

yükleme yazıyor ama direk cwm ile yükle. wipe yapma. intall zip from sdcard de dosyayı seç yükle.

Alıntıları Göster
    kuran arkadaşlar var mıdır acaba yorum yapabilecek
  • quote:

kuran arkadaşlar var mıdır acaba yorum yapabilecek

Alıntıları Göster
    ben kurdum. yaramasa neden paylaşayım ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 11 Mart 2012; 11:37:34 >
  • quote:

ben kurdum. yetmez mi? ie yaramasa neden paylaşayım ki.

konuyu açmanızdan kurduğunuz anlaşılıyor zaten

ben başka kuran birisi varmı diye yazdım agresif davranmanıza gerek yokkk..
  • quote:

quote:

ben kurdum. yetmez mi? ie yaramasa neden paylaşayım ki.

konuyu açmanızdan kurduğunuz anlaşılıyor zaten

ben başka kuran birisi varmı diye yazdım agresif davranmanıza gerek yokkk..

Alıntıları Göster
    agresif davrandığımı zannetmiyorum. Yani test edildi. xda da bir gün kadar durdu denendi. xda linkide koydum onun için. konunun ilk mesajları böyle olması canımı sıktı. teşşekür mesajları beklerdim. Ama bundada bir hayır vardır.

• quote:

agresif davrandığımı zannetmiyorum. Yani test edildi. xda da bir gün kadar durdu denendi. xda linkide koydum onun için. konunun ilk mesajları böyle olması canımı sıktı. teşşekür mesajları beklerdim. Ama bundada bir hayır vardır.

Alıntıları Göster
    ben yükledim sonrasında herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    @oguzhan mobile

Hocam ben yükledim lakin bi değişiklik hisedemedim HTC telefonlardaki gibi kullaklığı taktığımızda Beats simgesi felan çıkması gerekmiyomuydu ?

telefonda ICS rom yüklü acaba bundan dolayı olabilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanoom

@oguzhan mobile

Hocam ben yükledim lakin bi değişiklik hisedemedim HTC telefonlardaki gibi kullaklığı taktığımızda Beats simgesi felan çıkması gerekmiyomuydu ?

telefonda ICS rom yüklü acaba bundan dolayı olabilirmi ?

Alıntıları Göster
    ics olduğundan kaynaklanır. gb romlar içindir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ics aynı şekilde işe yaramadı :D.
  • quote:

eklenti calısıyor. stock muzikcalar yerine Player Pro ile fark belirgin oluyor. 2.3.5 teki SRS eklentili muzikcalar kendi ses surucusunu kullandıgı icin ise yaramıyor.

ICS ses altsistemi farklı isledigi icin ise yaramaz. (simdilik)

ses sistemine libaudio.so surucusu uzerinden erisen uygulamalarda sonuc alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 2 Mart 2012; 17:34:14 >
  • quote:

ics'ye göre duzenleyemez misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

ics'ye göre duzenleyemez misiniz

Alıntıları Göster
    2.2ye geçebilirim ses için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

2.2ye geçebilirim ses için

Alıntıları Göster
    2.2 değil gb romlarda çalışır. ics için çalışmlar sürüyor. Çok romla uğraşıyorm bunlara vaktim kalmıyor.(sense,cm9,miuiv4)
  • quote:

Elite ROM 9.7'ye kurmayın. Şu anda telefonumda .35 kernel yazılım yüklü olduğundan deneme imkanım yok ama İyi sonuç alacağınızı sanmıyorum.
    Zaten Elite 9.7'de ses çok iyidir. Bu eklenti yüklendiğinde .35 kernel yazılımlardaki ses 9.7'dekine yakın hale geliyor.

Elite ROM X ve Aurora ICS için eklentiyi yeniden düzenledim. Aşağıdaki linkteki dosyayı çekip CWM'den kurun.
    http://www.mediafire.com/?isxd6sod2e7skho

• @terromino bu eklentiyi honotrdan portlalnan romda kullanablriz degil mi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.