Şimdi Ara

[MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TerraMino

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hocam terramino nun elit rom 9.7 galnet kullanıyorum oradan nasıl yüklememiz gerek

Elite ROM 9.7'ye kurmayın. Şu anda telefonumda .35 kernel yazılım yüklü olduğundan deneme imkanım yok ama İyi sonuç alacağınızı sanmıyorum.
    Zaten Elite 9.7'de ses çok iyidir. Bu eklenti yüklendiğinde .35 kernel yazılımlardaki ses 9.7'dekine yakın hale geliyor.

Elite ROM X ve Aurora ICS için eklentiyi yeniden düzenledim. Aşağıdaki linkteki dosyayı çekip CWM'den kurun.
    http://www.mediafire.com/?isxd6sod2e7skho

kurarken hata verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: safakdemir1

@terromino bu eklentiyi honotrdan portlalnan romda kullanablriz degil mi...

Evet..
  • 2.3.5 miui yuklu ise yarar mi ?
  • Hocam çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin.
    Elite 9.7'ye kuracağım ama normal müzik player'dan açmam yeterli olurmu ? Yoksa farklı bir uygulama mı gelecek telefona ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOFMonster -- 2 Mart 2012; 19:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

2.2 değil gb romlarda çalışır. ics için çalışmlar sürüyor. Çok romla uğraşıyorm bunlara vaktim kalmıyor.(sense,cm9,miuiv4)

Oğuzhan kardeşim aylardır çalışmalarıni izliyoruz. Sen ne zaman patlatacaksın bombayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

quote:

2.2 değil gb romlarda çalışır. ics için çalışmlar sürüyor. Çok romla uğraşıyorm bunlara vaktim kalmıyor.(sense,cm9,miuiv4)

Oğuzhan kardeşim aylardır çalışmalarıni izliyoruz. Sen ne zaman patlatacaksın bombayı

Artık bomba patlamaz çünkü stabil icsyi @dzo çıkardı ve bu macera bitti.miui v4 için yarışmalar sürüyor elbet ilk kim çıkaracak bakıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

quote:

Artık bomba patlamaz çünkü stabil icsyi @dzo çıkardı ve bu macera bitti.miui v4 için yarışmalar sürüyor elbet ilk kim çıkaracak bakıcaz

Oguzhanin telefon serviste cok uzun kaldi. Yoksa kendi portladigi ics yi stabillestirebilseydi Bizde gurur duyacaktik stabil ics yi Turkler portladi diye. Artik diger calismalarina kısmet

• quote:

quote:

hocam terramino nun elit rom 9.7 galnet kullanıyorum oradan nasıl yüklememiz gerek

Elite ROM 9.7'ye kurmayın. Şu anda telefonumda .35 kernel yazılım yüklü olduğundan deneme imkanım yok ama İyi sonuç alacağınızı sanmıyorum.
    Zaten Elite 9.7'de ses çok iyidir. Bu eklenti yüklendiğinde .35 kernel yazılımlardaki ses 9.7'dekine yakın hale geliyor.

Elite ROM X ve Aurora ICS için eklentiyi yeniden düzenledim. Aşağıdaki linkteki dosyayı çekip CWM'den kurun.

ics de beats in farkını nasıl hissediriz? sony walkman uygulaması iş görür mü? yoksa başka bişi bi player mi denemek lazım

• @TerraMino cwm den yüklerken status 7 hatası verdi cmw ilk defa.
  • suan terramino ne yapti bilmem ama ics de calismasi icin ugrasmam lazim. xunku ics nin lib dosyalari farkli. ugrasiyorum.

• quote:

suan terramino ne yapti bilmem ama ics de calismasi icin ugrasmam lazim. xunku ics nin lib dosyalari farkli. ugrasiyorum.

bekliyoruz
  • quote:

suan terramino ne yapti bilmem ama ics de calismasi icin ugrasmam lazim. xunku ics nin lib dosyalari farkli. ugrasiyorum.

Yaptığım tek işlem ICS için sistem alanına bağlantı kodunu eklemek oldu. Paketi hazırladıktan sonra update-script dosyasını yazarken mount komutunu eklememişsin. Kurulum da ICS'nin dosya sistemine erişip dosyaları kopyalayamıyordu.

Bir de verdiğin eklentideki bassxxxx.bin gibi dosyalarının /bin klasörü yerine /etc içine atılması gerekmiyor mu? Onlara /bin klasöründen erişilecek şekilde düzenleme yaptıysan sorun yok ama orijinal HTC romlarında bu dosyalar /bin klasöründe değilller. Kontrol etmende yarar var.

Ayrıca orijinal beats audio'da HTC framework'üne gömülmüş kapalı kodlu bir bölüm daha var. O kısmı da açıp framework'den ayırabilirsen eklenti daha etkin çalışır. Benim kod bilgim olmadığı için bir şey yapamıyorum. Ama incelediğim kadarıyla gözüme çarpan ayrıntı ve eksikler şimdilik bu kadar.

Biraz uğraşılırsa daha iyi sonuç almak mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 3 Mart 2012; 14:06:55 >

• yenilendi. Arkadaşlar bunu yabancılar kendim yaptım die paylaşmaya başladılar. bütün gb romlarla uyumlu.
  • icsde calışıyorumu bu meret şimdi_?
  • quote:

quote:

TerraMino konuyla direk ilgili değil ama EliteRom 9.7 galnet kullanıyorum, hoparlörde iken seste herhangibir sorun yok ama kulaklık takınca ses analşılamayacak kadar cızırtılı oluyor.. Tüm uygulamalarda değil, müzik dosyalarında olmuyor ama video dosyalarında ses anlaşılamacak derecede cızırtılı. Sadece kulaklıkta ama.
    Telefon görüşmesi de yapamıyorum kulaklıkla. Ses çok cızırtılı yine. Acaba ne yapmam gerekir?
    Bu arada videolar da mobo playerda, sol kanal-sağ kanal ayarında birini iptal edersem ses düzeliyor, ikisi birden seçili iken bozuk. Tabii bu ayarı tüm uygulamarda yapma şansım yok..

• Up !
  • kurdum harika diyen biri çıkana kadar kurmam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem414

kurdum harika diyen biri çıkana kadar kurmam sanırım

Kurdum değişen bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası çorba

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem414

kurdum harika diyen biri çıkana kadar kurmam sanırım

Kurdum değişen bişey yok

eyvallah hocam sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnS!

Up !

Balıkesir'de X5 kullanan var mı ya :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.