Şimdi Ara

[MOD] Beats Audio u8800 19.07.2012(ics eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu bir yerde söylemiştim ama unuttum. v6 yı orjinal music player kullanmayanlar gingerbreadlılar yuklesin diye paylaştım. Çunku orjinalde hata veriyor. Port etmek için vaktim olmadığı için uyarlıyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

Bunu bir yerde söylemiştim ama unuttum. v6 yı orjinal music player kullanmayanlar gingerbreadlılar yuklesin diye paylaştım. Çunku orjinalde hata veriyor. Port etmek için vaktim olmadığı için uyarlıyamadım.

huawei music playeri root explorer ile silip üzerine winamp kursak sorun çıkarmaz yani öylemi?
  • evet.

Test ettim. Yada miui xj v3 ü kurup denediysen ondada problem var. Birde sunu soleyim v4 ten sonrası orjınal romu bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 14 Ekim 2012; 14:42:38 >
  • Bu mod beats kulaklıktaki sesi düzeltmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 3 Mart 2013; 23:40:51 >
  • hocam bende telefona bu programı yukledım superuser onay ıstedı kabl ettm vs yendn baslattm huawei logosonda kaldı rom da yukleyemeyrm bir turlu duzletmdm tlfnu allah rızası için bir yol gostern bana ya
  • hocam nexus 4 için uyumlu mudur paranoid android rom ile kullanıcam ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.