Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bide linke tıklıyorum açmıyo **** olan bölge ne sayfa yüklenirken hata oluşuyo düzeltirmisin pls
  • ****** yerine
    rapid share(birleşik yazılacak) gelecek!
  • hiç indiren olmadımı yaw!
  • indiriyorumda nasıl yapıldığınıda öğrensem ii olcak
  • o olmaz işte!!!izmirde olan ve isteyenlere yaparım!yada kargo parası verecek olana hallederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 24 Aralık 2007; 20:38:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

o olmaz işte!!!izmirde olan ve isteyenlere yaparım!yada kargo parası verecek olana hallederim!

benim abide izmir çınarlı e.m.l mezunu elektirk bölümünden bu şarkıya göre tempo tutma davasını bi devre var o devreyi yaptık çokta gayet güzel çalışıyodu ehehe kafayı zolayın beyler zor bişi diil
  • valla ben devreyle falan uğraşmadım!o devrenin adıda Vu-meter olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 24 Aralık 2007; 21:02:35 >
  • Herkesin ortami cok hosta! kablolara dikkat ettim, karman corman ve hep ortalikta :(
    Ben sirf bu sebepten desk olayina noktayi koydum Notebook' a dondum walla.
  • bende noteebok var gel gör kabloları bide :D yazıcı harıci hdd ve dvd-writer,soğutucu pad mause uzayıp gidiyor :D
  • oh valla siz rahatsınız...valla ben bu kablolarla hiç ii geçinemiyom bu aralar.bişeyler olacak ama hayırlısı
  • hacı o masaüstü ne ole yaw kaçtane kısa yol var aboww
  • öle valla...bigün ya onlar benden kurtulacak yada ben!
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.ADA

Herkesin ortami cok hosta! kablolara dikkat ettim, karman corman ve hep ortalikta :(
    Ben sirf bu sebepten desk olayina noktayi koydum Notebook' a dondum walla.

Kabloları toplamanın binbir türlü yolu var.Hazır metre ile satılan kablo toplayıcılardan kullanabilirsiniz.Duvara kablo monte edip hat çekmek için kullanılan çivili plastik ters U şeklinde zamazingolar var ki ben masanın arkasına kabloları bunların küçükleri ile tutturdum.Aletlerin adaptörlerini bile çift taraflı bant ile masanın arkasına duvar tarafına gelecek şekilde görünmeyecek türde monte ettim.Yani istenirse o düzensizliktende kurtulunabilir.İnanın bilgiayar içindeki kabloları toparlamaktan daha basit bir iş.

•  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

gri kasa ve klavye kismi sonradan elden gecti..

• quote:

Orjinalden alıntı: s3rt4c

gri kasa ve klavye kismi sonradan elden gecti..

harbiden modlanmış bir masa olmuş

• mod sayfası olmasın bura ya ortam olsun sadece
  • müziğin şiddetine göre ledin yanıp sönmesi çok basit bir olay. bir ledi hoparlöre paralel olarak yani yeni bir hoparlör bağlar gibi bağlarsanız olur biter. ben yaptım ancak biraz yüksek ses açınca çalısıyo basına bi yükseltici takınca tam olur. eğer bildiğiniz basit bi yükseltici varsa veya sinyali yükseltmenin baska yolu varsa banada söyleyinnn!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_xx89

müziğin şiddetine göre ledin yanıp sönmesi çok basit bir olay. bir ledi hoparlöre paralel olarak yani yeni bir hoparlör bağlar gibi bağlarsanız olur biter. ben yaptım ancak biraz yüksek ses açınca çalısıyo basına bi yükseltici takınca tam olur. eğer bildiğiniz basit bi yükseltici varsa veya sinyali yükseltmenin baska yolu varsa banada söyleyinnn!!!!!

çok ii de bu şekilde ledler patlamasın ben de 4+1 war ben onun birisine çoğaltıcı 1 hoparler jack ı iki yapıo birine hoparler taksam diğerine ledleri taksam nasıl

vede aklıma bi soru takıldı ben bu ledleri nasıl bağlıyıcam woofer a jacklamı nasıl yardım lütfen tşk

• ledlerin patlamaması için yüksek voltajı sabitleyebilirsin. ledin önüneledin çalışma voltajına uygun bi zener diyot koyarsın. örneğin parlak mavi ledler 3 v civarında çalışır. 3v luk bi zener diyot koyarsan önüne voltajın 3v dan yukarı çıkmasını önlersin.

bağlama sorunununa gelince, benim hoparlörler jack lı deil kablo uçları açık şekilde takılıo. kablonun bir yerinden soyup yapabilirsin
  • Erman arkadaşım daha yeni okudum bu sayfada olan biteni dedin gibi orjinal kalsın Pioneerlar süperdi yanlız bass kalitesi oldukça yüksekti hatta vitrinin camlarından salonun camlarına kadar hepsi titriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Must35 -- 26 Aralık 2007; 22:50:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.