Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: er_yigit

quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Bu konu aslında genişletilmeye açık bir mevzu.Odalarımızdaki her türlü ışık sistemini ve ses sistemini,dekorasyonu paylaşabiliriz örneğin.Forumdaki modifikasyonlarda takip ettiğim kadarıyla,bilgisayarların ve bilhassa kasaların gece performanslarını sergilemiş herkes.Gördüğüm birçok kasanın ışık performansı güzel görünürken,gündüz gözüyle baktığınız zaman birçoğu çirkin görünüyor.Ben mod yapmadım,masa ile ilgili düzenlemeler yapmayı düşünüyorum ama güzel yapılmış ve emek verilmiş işleri görmekte bana son derece haz veriyor.Emek veren arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

bende tam masa yı modlucaktımm benden sana destek

bende 2-3 gündür masayı ve odanın diğer gözen çarpan parçlarını modlamayı düşünüyodum benden size destek

• quote:

Orjinalden alıntı: expower

quote:

Orjinalden alıntı: er_yigit

quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

Bu konu aslında genişletilmeye açık bir mevzu.Odalarımızdaki her türlü ışık sistemini ve ses sistemini,dekorasyonu paylaşabiliriz örneğin.Forumdaki modifikasyonlarda takip ettiğim kadarıyla,bilgisayarların ve bilhassa kasaların gece performanslarını sergilemiş herkes.Gördüğüm birçok kasanın ışık performansı güzel görünürken,gündüz gözüyle baktığınız zaman birçoğu çirkin görünüyor.Ben mod yapmadım,masa ile ilgili düzenlemeler yapmayı düşünüyorum ama güzel yapılmış ve emek verilmiş işleri görmekte bana son derece haz veriyor.Emek veren arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

bende tam masa yı modlucaktımm benden sana destek

bende 2-3 gündür masayı ve odanın diğer gözen çarpan parçlarını modlamayı düşünüyodum benden size destek

Teşekkürler katılımınız ve desteğiniz için,resimlerinizi bir an önce bekliyoruz.

• [simage][/simage][img=http://img181.imageshack.us/img181/109/hpim1202jt4.th.jpg]

buda bnm ortam neco abinin anlattıgı kendi neonumuzu yapalım konusundan bnakrak bilgisyar masama yaptım
    yanlız bnm yaptıgım mor idi fotoda mavi çıktı flaşsız çektim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_by_ozxcan -- 27 Aralık 2007; 21:25:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buca_by_ozxcan

[simage][/simage][img=http://img181.imageshack.us/img181/109/hpim1202jt4.th.jpg]

buda bnm ortam neco abinin anlattıgı kendi neonumuzu yapalım konusundan bnakrak bilgisyar masama yaptım
    yanlız bnm yaptıgım mor idi fotoda mavi çıktı flaşsız çektim :D

Arkadaşım,harfleri para ile satmadıklarına göre eksik harflerle yazı yazıp derdimizi anlatmaya çalışmanın hiç gereği yok bence.Lütfen dilimizi güzel ve olması gerektiği gibi kullanalım

• buda benim mekan

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeekendWarrior

buda benim mekan

güzel ortam rahatına düşkün oldugun ßelli oluyor...

küllügün arkasındaki alet nedir acıklarmısın ?

ßende odamda cok sigara içiyorum.Dumandan tüm ev halkı rahatsız.. ßu duruma çözüm getireßilcek ßir şeye ßenziyor

• kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

• quote:

kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

Güzelmiş Seri Üretime Geçsene

• güzel bir ürün yapmıssın onu forumda nasıl yapıldıgını anlat sigara içenler faydalansın..Zaten onlar içtikçe biz içmeyenler dumandan daha fazla etkileniyoruz
  • quote:

kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

Önce girişimin için tebrik ederim.Peki işe yarıyormu,yani havadaki o kesif duman görüntüsünü ve kokuyu engelleyebiliyormu,ne derecede faydalı olabiliyor.Açıklarsan sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

güzel bir ürün yapmıssın onu forumda nasıl yapıldıgını anlat sigara içenler faydalansın..Zaten onlar içtikçe biz içmeyenler dumandan daha fazla etkileniyoruz

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_xx89

ledlerin patlamaması için yüksek voltajı sabitleyebilirsin. ledin önüneledin çalışma voltajına uygun bi zener diyot koyarsın. örneğin parlak mavi ledler 3 v civarında çalışır. 3v luk bi zener diyot koyarsan önüne voltajın 3v dan yukarı çıkmasını önlersin.

bağlama sorunununa gelince, benim hoparlörler jack lı deil kablo uçları açık şekilde takılıo. kablonun bir yerinden soyup yapabilirsin

tamam saol fikirlerin için ben kırmızı led kullanıom ama o volt sabitleme iini yapmıyacam ama saol yinede
    kablo soymak yerini 50kuruşa jack aldım bağladım taktımm fotoda koyarım ama sonra saol

• quote:

Orjinalden alıntı: by kero

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_xx89

ledlerin patlamaması için yüksek voltajı sabitleyebilirsin. ledin önüneledin çalışma voltajına uygun bi zener diyot koyarsın. örneğin parlak mavi ledler 3 v civarında çalışır. 3v luk bi zener diyot koyarsan önüne voltajın 3v dan yukarı çıkmasını önlersin.

bağlama sorunununa gelince, benim hoparlörler jack lı deil kablo uçları açık şekilde takılıo. kablonun bir yerinden soyup yapabilirsin

tamam saol fikirlerin için ben kırmızı led kullanıom ama o volt sabitleme iini yapmıyacam ama saol yinede
    kablo soymak yerini 50kuruşa jack aldım bağladım taktımm fotoda koyarım ama sonra saol

voltu sabitlemezsen sesi fazla açtığındA LED yanabilir. bana oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 28 Aralık 2007; 20:00:02 >

• ayıp olmassa bişi sorucam ufuk acaba zener nedir birtür sabitleyicimi yane elektronikçide vardır dimi ama gerek kalmayacak heralde ama yinede işi garantiye bağlamak gerek saol herşey için

tamam anladım bende ledlerin yanmasından korkduğum için sordum zaten tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 28 Aralık 2007; 20:15:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by kero

ayıp olmassa bişi sorucam ufuk acaba zener nedir birtür sabitleyicimi yane elektronikçide vardır dimi ama gerek kalmayacak heralde ama yinede işi garantiye bağlamak gerek saol herşey için

tamam anladım bende ledlerin yanmasından korkduğum için sordum zaten tşk

ektronikçilerde bulunur. kullandığın ledin voltajına göre zener diyot istersen verirler....çok ucuz bişidir

• kül tablasının içindeki kullanılmış.. kokusu berbat sigarayı bıraktırabilir insana

basit bir kutu anahtar ve fan kontrol... kutu maketçi modelcilerin kullandığı ismini bilmediğim karton plastikvari bişe

• guzel konu
  • weekend o taşları nereden bulabiliriz?byKero artık yardımcı olmanın zamanı geldi...bende logitech x540 var!!!arada 1.2 k lık direnç kullandım ve harika...sana tavsiyem zener diyotu falan salla...+ uçlara bağla direnci rahat rahat kullan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

weekend o taşları nereden bulabiliriz?byKero artık yardımcı olmanın zamanı geldi...bende logitech x540 var!!!arada 1.2 k lık direnç kullandım ve harika...sana tavsiyem zener diyotu falan salla...+ uçlara bağla direnci rahat rahat kullan!

saol valla yaptım zaten iide oldu tşk
  • anladımki forumda bişeyi gizli tutmucamam orjinalliğini bozdunuz ya ben sizi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.