Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WeekendWarrior

kül tablasının içindeki kullanılmış.. kokusu berbat sigarayı bıraktırabilir insana

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

basit bir kutu anahtar ve fan kontrol... kutu maketçi modelcilerin kullandığı ismini bilmediğim karton plastikvari bişe

Gerçekten tebrik ederim,çok iyi düşünmüşsün

• acaba o taşı nerelerden temin edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 29 Aralık 2007; 23:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeekendWarrior

kül tablasının arkasındaki sigara duman ve koku giderici kendi icadım.. dumanı önden çeken ve arkadan üfleyen 2 adet fan ... 2 fanın arasında sıgaranın kokusunu ve dumanı tutan içine zeolid taşları doldurduğum kartuş...cihaz 12v bildiğimiz walkman adaptörüne bağlı... sağ tarafada aç-kapa anahtar yaptım...zeolid taşı güzel bişey.. bembeyaz minik çakıl şeklinde kokuyu nikotini tutma özelliği var... bir süre sonra sararıyor.. sonra koyu kahverengi olunca boşaltıp yenisini dolduruyorum..

Valla dostum harika bi icaad patentini al parayi kir
    benimde cok ihtiyacim var boyle biseye yanliz ,o taslari nerden bulabiliriz :)

• Weekend o taşları nereden bulabileceğimizi söylersen çok sevinirim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Weekend o taşları nereden bulabileceğimizi söylersen çok sevinirim!

akvaryumculardan bulabilirsiniz..
  • sağolasın kardeşim.peki fiyatı hakkında bi bilgin varmı?
  • kasayı tamamen ağabeyimle beraber ben yaptım..spiralle yanı kesildi, cam, neon, ışıklı fan bunlar da bir araya gelince böle bi şi çıktı..bilgisyar masası ile yanındaki komodinleri de biz çizdik mobilyacıya verdik çok kullanışlı oldu... umarım beğenirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt_godfather -- 30 Aralık 2007; 16:37:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ygt_godfather

kasayı tamamen ağabeyimle beraber ben yaptım..spiralle yanı kesildi, cam, neon, ışıklı fan bunlar da bir araya gelince böle bi şi çıktı..bilgisyar masası ile yanındaki komodinleri de biz çizdik mobilyacıya verdik çok kullanışlı oldu... umarım beğenirsiniz..

ortama bak bea

gayet şık düzenli kısacası süper özendim valla

• Buda benim ortam yeni tadilattan çıktı duvarları felan boyadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babada -- 31 Aralık 2007; 0:33:50 >

• İŞTE BUDA BENİM ODAM EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM YER OLDUĞU İÇİN VE GÖRSELLİKTE ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİRAZDA SİMETRİ VE DÜZEN HASTALIĞI VAR BUNU YENME ÇABASINDAYIM

• quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

İŞTE BUDA BENİM ODAM EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM YER OLDUĞU İÇİN VE GÖRSELLİKTE ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİRAZDA SİMETRİ VE DÜZEN HASTALIĞI VAR BUNU YENME ÇABASINDAYIM

oha yemin ediyorum mükemmel arkadaşım zevkine bayıldım valla iyi günlerde kullan ne diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: ygt_godfather

kasayı tamamen ağabeyimle beraber ben yaptım..spiralle yanı kesildi, cam, neon, ışıklı fan bunlar da bir araya gelince böle bi şi çıktı..bilgisyar masası ile yanındaki komodinleri de biz çizdik mobilyacıya verdik çok kullanışlı oldu... umarım beğenirsiniz..

çekmecelerin altında ve üstündeki çekmece gibi yerler gerçekten çok iyi düşünülmüş. ufak tefek ve herzaman lazım olan şeyleri saklamak için mükemmel olurlar onlar.

• quote:

İŞTE BUDA BENİM ODAM EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM YER OLDUĞU İÇİN VE GÖRSELLİKTE ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİRAZDA SİMETRİ VE DÜZEN HASTALIĞI VAR BUNU YENME ÇABASINDAYIM

Valla ne diyeyim,aynı hastalık bende de var ve sana hak veriyorum,ortamın çok güzel,tebrik ederim.

• süper ya harika ne diyeyim yani darısı benim başıma
  • quote:

quote:

İŞTE BUDA BENİM ODAM EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM YER OLDUĞU için VE GÖRSELLİKTE ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİRAZDA SİMETRİ VE DÜZEN HASTALIĞI VAR BUNU YENME ÇABASINDAYIM

quote:

oha yemin ediyorum mükemmel arkadaşım zevkine bayıldım valla iyi günlerde kullan ne diyim

quote:

Valla ne diyeyim,aynı hastalık bende de var ve sana hak veriyorum,ortamın çok güzel,tebrik ederim.

TEŞEKKÜRLER BEYLER =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 31 Aralık 2007; 13:28:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

buda benim ortam

HErsyden ikiser tane var iki mause iki fan kasada sayılır ama 1 tane olarak

• BEYLER ODANIZI TASARLAMAK İSTİYOSANIZ (BİLGİSAYARDAN) SWEET HOME 3D DİYE Bİ PROGRAM VAR ÇOK KOLAY KULLANIMLI SADECE BİRAZ MODELLER KONUSUNDA SIKINTI VAR NETTE ARAYIP BULMANIZ LAZIM 3D MODELLERİ YADA KENDİNİZ YARATABİLİRSİNİZ BEN ÇOK BEYENDİM ÖLÇÜLERİYLE FALAN BİLE REALİST Bİ AYARLAMA YAPABİLİOSUNUZ LİNKİ AŞŞAĞIDA VERDİM (ADMIN'e:EĞER SİLİNİCEKSE BU MESAJ LÜTFEN SADECE LİNKİ SİLİN İLGİ DUYANLAR KENDİLERİ BULSUNLAR ) BİKAÇTANE BENM YAPTIĞIM S.S KOYUYORUM KOLAY GELE....

http://r_ap_idsh_are.com/files/80296352/SweetHome3D-1.2-windows.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 31 Aralık 2007; 15:19:31 >

• linkin silineceğini zannetmiyorum,çünkü açık kaynak kodlu bir yazılım olarak biliyorum.Geçen hafta bilgisayar dergilerinden biri de vermişti galiba CD sinde
  • evet verildi chip te idi heralde
  • olay budur abi ya süper valla
    quote:

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.