Şimdi Ara

Mod kaldır Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 12 Aralık 2006; 15:44:00 >

• sana athenste 15 lvl nuker versem bu charı alma şansım olabilirmi?
  • 15 lvl nuker dediğim 70ten düşme full int lvlına bakma
  • 42 lvl versem olabilirmi peki?
  • quote:

sana athenste 15 lvl nuker versem bu charı alma şansım olabilirmi?

liseli ark wermessen yuh derm bak 15 lwl nuker =?)))
  • SRO nun nadide parçalarında biridir bak.liseli mutlaka al bak hazır teklifte var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana bişey dedim 42 lvl olurmu?
  • ben sana 42 lvl veriyimde sen bana 68 lvl char ver olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

ben sana 42 lvl veriyimde sen bana 68 lvl char ver olur mu

68 lvl char olsa veririm
  • kasap beni tanıyorsun zaten istersen geçici bir süreline takas yapabiliriz bende str char denemek isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

kasap beni tanıyorsun zaten istersen geçici bir süreline takas yapabiliriz bende str char denemek isterim

hehe kardeş istersen benimkini vereyim..bu arada selam görüşemiyok artık...
  • Karakter yapıLandırman Pure str oLduquna emin misin? StatLara bakıLınca int e de vermişin gibime geLio.. Tabi mp veya int ta$Lara çok yükLenmediysen.. Sana tavsiyem 68 e kadar geLmişin yap 70 zevkini çıkar.. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Karakter yapıLandırman Pure str oLduquna emin misin? StatLara bakıLınca int e de vermişin gibime geLio.. Tabi mp veya int ta$Lara çok yükLenmediysen.. Sana tavsiyem 68 e kadar geLmişin yap 70 zevkini çıkar.. ;)

sevgili cowboy kasap full str emin olabilirsin...onunla yaklaşık 1 seneyi geçkindir aynı guildde olduğumuz için artık herşeyini biliyorum dediğin gibi aşırı stone basılmış olabilir anca...

bu arada sen neler yapıyosun...varmı yeni charın...?
  • hayırlı olsun ikinizede...eee tembeler artık nuke atmaktan sıkılmıştır artık haliyle...ne zaman görsem mole odasında kasardı..hep aynı araket lion arkadan light nuke..fenalık gelir insana...

bu arada meraktan soruyorum..guild meselesini napıcaksınız...??
  • ben alırım kardeş bu carı ne kadara ama sen fiyat söle

ata_bey_12@hotmail.com sen email at konuşak
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Karakter yapıLandırman Pure str oLduquna emin misin? StatLara bakıLınca int e de vermişin gibime geLio.. Tabi mp veya int ta$Lara çok yükLenmediysen.. Sana tavsiyem 68 e kadar geLmişin yap 70 zevkini çıkar.. ;)

sevgili cowboy kasap full str emin olabilirsin...onunla yaklaşık 1 seneyi geçkindir aynı guildde olduğumuz için artık herşeyini biliyorum dediğin gibi aşırı stone basılmış olabilir anca...

bu arada sen neler yapıyosun...varmı yeni charın...?

Dediğim gibi oLabiLir..

Uzun süredir yoktum piyasada... Charım gittikten sonra yenisine başLamıştım tekrar ona devam ediyorum.. Fikrim yeni server a geçmekti ama arkada$Larımı kıramadım.. Yine athensdeyim..
    Herkese ßoL $ans...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.