Şimdi Ara

Moda başlamadan Önce Birkaç Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mod kervanına bende katılmak istedim ve bişeyler düşündüm ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim.dandik bir superpower kasam var.

öncelikle boyası siyah ve çok güzel bir boya bu boyayı bozmadan üzerine mustang gt lerin ortasından geçen şu şeritten kasanın başından sonuna eninden boyuna kadar yapmak istiyorum ancak boyaylamı yapsam yoksa fosfor yapıştırıcımı çeksem daha güzel olur?
    bir diğeri psu ve kasanın içini kırmızıya boyayacağım siyah-kırmızı yada siyah-sarı uyumundan başka hiçbir rengi beyenmiyorum.bir noktada kararsız kaldım arka panelin dış yüzeyini siyahamı yoksa kırmızıyamı boyamalıyım? siyah boyarsam orjinal boyayla uyumlu olmaz diye korkuyorum ama kırmızıyada boyarsam çekeceğim şeridin bir anlamı kalmayacak?
    kasanın ön plastiğinde 00 display göstergesi içeriye bağlı 3 led ve birde yürüyen ışık devresi var hepsi çalışmakta ön usb leri iptal edip usblerden aldığım gücü bu devrelerde kullanıyorum.ön panelin boyasıda çok güzel ama yazılar işi sakat yapıyor yazıları fazla çizik yapmadan silebilirmiyim?

kasamın adı gt 00 böle eski model klasik amerikan arabalarına bayıldığım için böyle birşeyler yapayım dedim aslında kafamda değişik ilginç proje çok ama yapmak için maliyet gerekli.zamanla oda olacak inşallah.
    düşüncelerinizi paylaşımlarınızı fazla maliyetli olmayacak şekilde söylerseniz inanın hayır dualarımı alırsınız.çünkü çok kararsızım.

• Bence orataki çizgiyi Boya veya fosforla değilde Reklamcıdan çıkaracağın Arkası Yapışkanlı Şeritlerden Yap Daha güzel olur.
    Kasanın arkadasınında bence kasanın içinede hangi rengi kullancaksan Ondan yap.

Kolay Gelsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Bence orataki çizgiyi Boya veya fosforla değilde Reklamcıdan çıkaracağın Arkası Yapışkanlı Şeritlerden Yap Daha güzel olur.
    Kasanın arkadasınında bence kasanın içinede hangi rengi kullancaksan Ondan yap.

Kolay Gelsn

yorumun ve tavsiyen için teşekkürler birde onu sormak lazım bunu akıl ettiğin iyi oldu.
  • SARI-SİYAH

Her mod topicinde derim, 1 kişi beni dinlemedi şu ana kadar. Arkadaşım, sarı ve siyahı beraber kullan. Hem de ikisini kasayı su zımparası ile zımyaralayıp [normal zımparanın ıslatılmışı] [uygulaması olacak forumda] boyayı gene forumdaki uygulaması gibi atarsan, mükkemmel, hatta fevkaladenin fevkinde (!) olur. Şerit için ise, sticker lar ilerde sinirini bozabilir, benim hobimdir, onlar böyle tümsek gibi bişi yapar, yeni bir kat sonuçta, onları zaten yediğim için olmayan tırnaklarımla çıkartırım. Sarı boya oralar için de güzel gider. Sarı-Siyah forever.
  • mesajın için teşekkürler SoundOfSilence. ama enterasan olan bir durum var sen bu mesajı atmadan 2 saat önce ben kırmızı boyamaya başladım onu napcaz.
    umraım güzel birşeyler olur olmazsa kasayıda parçalarıda çiğ çiğ yerim valla.yakında forumda görünecek kasam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.