Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Model D Wireless // SATILMIŞTIR Satın Al 2 Mayıs 2022 06:50 1 1 Model D Wireless // SATILMIŞTIR Herkese merhaba,Elimde şu an çok fazla mouse biriktiği ve farklı ürünler denemek istemem sebebiyle elimdeki ürünlerden bazıları satılıktır.Model D Wireless Mat Siyah SATILMIŞTIR Ürün 13.12.2021 Trendyol Nethouse faturalıdır.Ürünün kutu ve kutu içeriği tamdır. 69 Gram yapıda mat siyah olan renktir.Fotoğraflarda gösterdiğim ekstra skatezleri kullanılmamıştır.Toplam ürünün kullanım süresi 40 saati geçmemiştir diyebilirim. Çünkü sürekli farklı mousepadlere göre farklı ürünler kullanıyorum. Stok skatezler Speed ve Hibrit mousepadlerde gayet olumlu sonuçlar verdi. Şahsen ben gayet yeterli buldum fakat beğenmeyen Tiger veya Corepad ile değiştirebilir. Ürün ergo kategorisinde mükemmel ötesi diyebilirim. 3370 Bamf sensörü ile öne çıkıyor.SATILMIŞTIR İstanbul içi yakın bölgelerde elden teslim yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili