Şimdi Ara

Model'den soğudum millet [SS'Lİ] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.057
Cevap
238
Favori
278.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba
  • sa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-293545EA6

hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden
    Unutmadık, unutmayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-293545EA6

hangi modelden soğudun ona göre bizde almayalım o modelden
    neden hocam neden ?
  • Bu konu neden belirli aralıklarla hortluyor yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 500 600 kez alıntı edilip taştaş geçilince en sonunda yönetime salya sümük ağlaya ağlaya üyeliğini sildirdi, fake bi hesapla devam ediyor artık.. Yeni hesabınıda biliyorum arada goygoy olsun diye özelden konuyu atıyorum canı sağolsun baya güzel şeyler yaziyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Adam 500 600 kez alıntı edilip taştaş geçilince en sonunda yönetime salya sümük ağlaya ağlaya üyeliğini sildirdi, fake bi hesapla devam ediyor artık.. Yeni hesabınıda biliyorum arada goygoy olsun diye özelden konuyu atıyorum canı sağolsun baya güzel şeyler yaziyo.
    Arkadaş sallamaya ne kadar meraklısınız.Bu adamın hesabı var ama eski hesabını almak için açtığı bir hesap, artık yazmıyor bile.

Bu goygoyu dönen mesajı attığı vakitlerin hemen ardından da ''Justın Bieber tipi nasıl '' gibisinden bir konu açılmıştı ve oraya da '' fena değil tatlı çocuk '' yazmıştı ve yine aynı alıntı yapılmıştı.

O konuyu bulamadım ama 100 geçkin alıntı vardı.Üstüne bir de o zamanın favori konusu '' tipim nasıl ss '' konusu açmıştı.

Bu model konusundaki '' modelini söyle biz de almayalım '' goygoyu yüzünden çok alıntı yapıldığı için mesajı silmişti.

O zamanlar hangi yönetici bilmiyorum mesajı tekrar geri getirelim mi diye sormuştu adama. Belki hala yöneticilik yapıyordur kendileri. Bir sakıncı görmemiş ki mesaj tekrar hortlamış. Hatta tüm bunları üstüne konuda sürekli '' vurmayın öldü '' yazdıkları için boş bir mezara girip fotoğraf çekineceğim filan diyordu. Yani adamın kendi de eğleniyordu.

Hesabını silme nedeni ise donanım haberin '' referans sistemi '' yüzünden oldu. Kendisi sürekli ps3 oyunu vs satıyordu ( 7-8 kez elden alışveriş yaptım,daha geçen ay ps4 oyunu aldım ) hesabına uzun süre girmeyeceği için bloke edilmesini istedi. Hala var mı bilmem ama eskiden referanslı üyelerin eski hesaplarını girip dolandırıcılık yapıyorlardı.Bu sebepten hesabı kapattırdı.

Geri geldiğin de aha bu hesabı açıp forumun destek hattından konu açtı
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2565722#!/

Şimdi o konuyu kaldırmışlar demek ki halledemedi. Hesabının mail adresini hatırlayamadığı için tekrar geri açtıramamış. ( en son alışverişim de öğrendim , 50 60 tane referansı yalan olmuş haliyle :) )

Ondan sonra da zaten pek girmedi hesabına. Yani adam bir yerler de yazmıyor. Sallayıp durmayın boşuna.

Şu an bende hesabı kapatmak için mail attım muhtemelen artık bende bir ouest 789445 ' im :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulzr4 -- 15 Aralık 2018; 12:58:38 >

• 2019

• Updullah
  • vay be

• Vay arkadaş ya ne günlerdi. Donanımhaber konu dışının son demlerini yaşamışız. Şimdi buralar kıyamet sonrası senaryosu gibi bom boş.
  • Beyler benden sonra 2 yorum daha atin da 3k olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yada ben atarim

• Aha 3k

• Konunun yıl dönümü kutlu olsun

• Bu mesaja 605 cevap geldi

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heyttttt beee

• zaman su gibi akıp geçti..
  • Cümleten Model'den soğuma günümüz mübarek olsun.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.