Şimdi Ara

Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende almak istiyorum ama benim bütçeyi aşar.skyline hakkında bir fiyat verecek olursan pm ni bekklerim(sadece skyline olmasa da olur)
  • Güzel koleksiyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bis_power

bende almak istiyorum ama benim bütçeyi aşar.skyline hakkında bir fiyat verecek olursan pm ni bekklerim(sadece skyline olmasa da olur)

eğer malum 2.el sitesinde araştırısan 20-25 ytl + kargo civarına bulabilirsin skyline ı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

Güzel koleksiyon.

Teşekkür ederim ;)
  • Çok güzel bravo.
  • Çok güzel bi koleksiyon

Bende uçak koleksyonu yapmaya başladım şu anda 3 tane var ama olsun...
  • buldum arkadaşlar.bende başlıyorum hayırlısıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

Çok güzel bi koleksiyon

Bende uçak koleksyonu yapmaya başladım şu anda 3 tane var ama olsun...

zamanla daha fazlasıda olur umarım... ;)

quote:

Orjinalden alıntı: bis_power

buldum arkadaşlar.bende başlıyorum hayırlısıyla

hayırlı olsun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 31 Ağustos 2008; 1:24:29 >

• çok güzel özellikle motorlar harika
  • acil çekilen 1-2 kare daha...almak istediğim 1:32 rally modelleri neredeyse bitti..çok özel 1-2 parça dışında tabii..boş bir zamanda hepsini güzel bir şekilde çekip koyacağım...

Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 1 Eylül 2008; 1:01:38 >

• çok güzel bayıldım tebrik ederim çocuklugumdan beri hayalimdir bir gün bende başlıyıcam net ten sürekli bakıyorum şu anda. bir fotoğraf vardı yukarda 350 z ile birlikte 3 araba var en sagdaki gri araba charger mı muscle araclardan varsa bir kac foto. daha eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

çok güzel bayıldım tebrik ederim çocuklugumdan beri hayalimdir bir gün bende başlıyıcam net ten sürekli bakıyorum şu anda. bir fotoğraf vardı yukarda 350 z ile birlikte 3 araba var en sagdaki gri araba charger mı muscle araclardan varsa bir kac foto. daha eklerseniz sevinirim

umarım en kısa sürede başlarsın ;) Sadece charger'ım var muscle olarak , başka yok , fotoları ekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 10 Eylül 2008; 13:37:12 >

• Bu arada Maisto CLK-GTR ' ımda yeni farkettiğim bir özellik :)

• cok güzel gercektende ya bunların ölcüleri nedir?birde ortalama olarak fiyatları ne kadar sizdekilerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

cok güzel gercektende ya bunların ölcüleri nedir?birde ortalama olarak fiyatları ne kadar sizdekilerin

ölçü olarak 1:18 , 1:24 , 1:32 kısacası neredeyse her ölçüde modelim var...ama genel olarak motorlar 1:12 , wrc araçları 1:32 , diğerleride 1:18 diyebilirim..

fiyat olaraksa çok çeşitli fiyatlar mevcut , mesela charger ı ben 26 ytl gibi bir fiyata almıştım ama mağazalarda 60ytl civarında...eğer internet üzerindeki malum 2.el sitesinden takip edersen çok çeşitli fiyat aralıklarında yüzlerce model bulabilirsin..

• tek kelime ile harika bir koleksiyon. fakat sana yine de ep bir 1/10 lazım diye düşünüyorum :) hep 1/18 nereye kadar bitane de ep/gp 1/10 1/8 lazım size :D
  • Gerçekten süper hayalimdeki olaylardan biriydi yaşım 26 oldu hala çok özeniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dfdtmh

tek kelime ile harika bir koleksiyon. fakat sana yine de ep bir 1/10 lazım diye düşünüyorum :) hep 1/18 nereye kadar bitane de ep/gp 1/10 1/8 lazım size :D

eğer istediğin modellerden bulursam neden olmasın :) şimdi biraz yer sıkıntım var , raflarım tamamiyle doldu , plexi yada benzer bir maddeden kapaklı bir stand yapmayı düşünüyorum , eğer hayata geçirebilirsem en üst kısmına birkaç 1/10 olabilir :)

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

Gerçekten süper hayalimdeki olaylardan biriydi yaşım 26 oldu hala çok özeniyorum

üstad bende 24 oldum sayılır , ama inanki yaşla alakası yok , birkaç tane alırsan eğer anlayacaksın beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 11 Eylül 2008; 20:54:30 >

• Skyline ını gördüm ;)
    Buda benimki

• quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

Skyline ını gördüm ;)
    Buda benimki

bende imprezanı gördüm
    bendekileri yukarıda görebilirsin

bu arada ikiside süper...skyline da impreza gibi r/c mi yoksa modelmi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.