Şimdi Ara

Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tırlar güzelmiş.ama en baştaki mercedes çok güzel
  • @acfviolas beğendiğinize sevindim,keşke daha fazla katılımcı olsaydı konuya.Sağlık olsun.
    Bunlarda iş makinası koleksiyonumun parçaları..
     Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008

• quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

@acfviolas beğendiğinize sevindim,keşke daha fazla katılımcı olsaydı konuya.Sağlık olsun.
    Bunlarda iş makinası koleksiyonumun parçaları..

Çok güzeller ,

Fiyatları ne kadar

• evet baya güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenwort -- 24 Aralık 2008; 19:17:07 >
  • Yurtdışına giden şirket şoförlerinden rica edip getirttirdim arkadaşlar.Bilhassa tırları.
    Onlara başka bir güzellik yapıp ödeştik.Macaristan ve polonya'dan geldi birçogu.
    Oralarda ki fiyatlar ucuzmuş,hemen hemen yarıyarıya.Arz talep meselesi,Türkiye'de
    fazla merak yok gibi,aradığım modeller hep yurtdışında çıktı.Sarı damper ve kepçe
    bir firmamın reklam ürünü.Firmanın sticker logosunu söküp galerime koydum.
    Ortalama tır başına 5/10 euro arası para gitti.Benzerleri model markette 20 euro'dan
    başlıyor.Biraz tuzlu.
  • Bakımları çok meşakatli,toz toplama gibi özellikleri var.Antitoz spreyleri var ama zararlı.
    Bi dönem bu spreylerden kullandım renklerinde solma gördüm hemen bıraktım.Genelde
    örtü altında tutuyorum,birde aşırı sıcak havalarda plastik kokusu yoğunlaşıyor.

• Bunların LEGO olması lazım.

Birde uzaktan kumandalı inşaat makinaları var yakıtla çalışıyorlar galiba . Onlar çok güzel ama fiyatları çok pahalı İnş ilerde bir tane olur
  • #GECE# iş makinalarında çok güzelmiş.vakit ve para bulduktan sonra bende almak istiyorum bunlardan.bide ayrıca bunları muhafaza edecek yeriminde olması gerekiyor ki odamda nerdeyse bana bile yer yok :D
  • Bu ikisi yeni geldi.Yılbaşı hediyesi olarak..

• çok güzellermiş.hayırlı olsun.
  • Off hasta kaldım o nasıl bir koleksiyon öyle gerçekten hastayım ben bunlara hep böyle koleksiyon yapmak istemişimdir ama bir türlü yapamadım. Hocam gerçekten muhteşem bir şey olmuş hasta kaldım off off beraber koleksiyon yapsak olur mu
  • Geçen gün arkadaşın biri fotoğraf çekmek için 1-2 model arabamı istedi, üniversitedeki bir ödev için...Gel kendin seç dedim eve davet ettim, koleksiyonu gördü..Aldı çekti fotoları ödevini verdi...Hoca 750 lira veriyim komple versin bana koleksiyonu demiş :)
  • #gece#: çok güzeller kardeş
  • sen abarttin iyce bu isi yakinda yetmicek bunlar sana :) yakitli modellere gecmeyi dusunuyomusun yoksa statik modellere devammi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

sen abarttin iyce bu isi yakinda yetmicek bunlar sana :) yakitli modellere gecmeyi dusunuyomusun yoksa statik modellere devammi

ileride düşünüyorum tabiiki ama bütçe ve boş zaman isteyen bir hobi yakıtlı RC, o yüzden şimdilik biraz uzak...
  • bu tip modeller ile ilgileniyorsanız bu siteyi tavsiye ederim:

www.diecastturk.com/forum
  • Bi tur versene
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.