Şimdi Ara

Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende shellden benzın aldıgımısda araba verıolardı ferrarı onları bırıktırıdım tabı gelen gıden goturdu ama var elımde 3 5 tane
  • NISMO Nissan Skyline GTR R34 190 mm -CarbonFiber : 190 mm 1/10 ep hazır kep seti, içinde lastik, jant, far yuvaları dahil. Daha deliklerini açıp tt01 imde denemedim. Kıyamam herhalde
  • beyaz subaru ımprezayı nekadara aldın bende ondan aldım daha yeni 35 ytl
  • Bazı arabalar çok güzel de bazıları çok biçimsiz durmuş tekerlekleri çok büyük araba da çökmüş gibi olmuş Resimlere göre bayağa bi araban var çok hoşlar gerçi, benim bütçem uygun ben de istesem yavaş yavaş alırım ama ilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Ekim 2008; 13:32:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: extácy

beyaz subaru ımprezayı nekadara aldın bende ondan aldım daha yeni 35 ytl

24 ytl ye almıştım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Bazı arabalar çok güzel de bazıları çok biçimsiz durmuş tekerlekleri çok büyük araba da çökmüş gibi olmuş

Tekerlekleri çok büyük ve çökmüş gibi görünen arabalar " street tuner " yani modifiyeli araçların modelleri...İlginin olmadığı belli.. ;)
  • Gerçekten güzel koleksiyon. Aslında sendeki raftan 4-5 tane olacak ve tekerlekli olacak. Onları duvara dikey olarak sıraya diziceksin. Hatta raflara bırak tekerleği raylı sistem yapılabilir. Yan yatmış çekmeceyi çeker gibi rafı çekiceksin. Koleksiyonunu izliyeceksin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Gerçekten güzel koleksiyon. Aslında sendeki raftan 4-5 tane olacak ve tekerlekli olacak. Onları duvara dikey olarak sıraya diziceksin. Hatta raflara bırak tekerleği raylı sistem yapılabilir. Yan yatmış çekmeceyi çeker gibi rafı çekiceksin. Koleksiyonunu izliyeceksin :)

ben daha çok plexi ve ışıklı box ları seviyorum , 1-2 projem var ama maddi durumum yok şu an , ne zaman box için bütçe ayırsam onunla model alıyorum :)
  • Motorlar cok sık duruo
  •  Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008
     Model Koleksiyonum... Yeni Resimler - 26.10.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 26 Ekim 2008; 18:22:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Motorlar cok sık duruo

teşekkür ederim, aynı fikirdeyim ;)
  • skyline nin bagajini sevdim . guzel kolleksiyon
  • Madem modelciler burada toplanmıs;

31.10.2008 tarihinden itibaren bim'de 1:18 ölcek metal koleksiyon arabalar 25liradan satısta.
    ilgilenen arkadaslarwww.bim.com.tr adresinden aktüel ürünlere tıklayıp görebilir.

• umarım sadece klasik modelleri satmıyorlardır...
  • sanırım sadece klasikler olacak
  • güzel koleksiyon :)
  • Konuyu yeni farkettim.Benim de model araç koleksiyonum var.Paylaşmak isterim.
    Nakliyat sektöründe çalışıyorum,yurt dışına giden şoförlerden getirtdiğim araçlarım:

Şimdilik hepsini çekemedim,iş makinaları ve traktör serim var.Onlarıda müsait
    bir zamanımda paylaşmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #GECE# -- 17 Kasım 2008; 14:40:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Konuyu yeni farkettim.Benim de model araç koleksiyonum var.Paylaşmak isterim.
    Nakliyat sektöründe çalışıyorum,yurt dışına giden şoförlerden getirtdiğim araçlarım:

Şimdilik hepsini çekemedim,iş makinaları ve traktör serim var.Onlarıda müsait
    bir zamanımda paylaşmak isterim.

Tırlarında güzelmiş

• up diyelim biraz,canlansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #GECE# -- 15 Ocak 2009; 16:30:46 >

• çok güzel bir koleksiyon ve muscle charger a bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 2 Şubat 2009; 15:48:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.