Ya elimde Conexant çipli bi fax modem var arkadasin bilgisayarda, şimdi sorum şudur: İşletim sistemi ME iken çatır çutur çalışmasına rağmen, XP yükledikten sonra modeme bişeyler oldu. XP otomatik tanıdı modemi "Best Data Fax Modem" diye, fakat modem arama yapmıyor kardeşim. Hata 777 diyor bi 40 saniye hiç ses çıkarmadıktan sonra. belki işe yarar diye CD'sindeki conexant sürücüsünü yükledim ama nafile. Annıycaanız modem elimde patladı. Bi yardım etseniz, sorunum ne olabilir??
Xp sürücüsünü indirip kurun. Windows xp bazen sorunlu taniyabiliyor. CAlismama gibi :)
ewet modemlerin 98 için sürücüleri farklıdır ,xp için farklıdır.modeminin sürücüsünü xp için olanını bul ve yükle.sorunun hallolacaktır.
Acil bağlantı gerekiyorsa modemi stardart 56k v90 modem olarak kurup dene...
quote:
Orjinalden alıntı: Punisher
Acil bağlantı gerekiyorsa modemi stardart 56k v90 modem olarak kurup dene...
Punisher olmayacak işe amin deme derim pci modem nezaman standart modem olarak kurulmuş görülmüş bişey mi?
vdevakkokardeş başka modem sürücüsü çek birde modemin pci slotunu değişitir. başka seyde sorun arama
O BEST DATA FAX MODEMİN SENİN TAKTIIN MODEMLE ALAAKASI YOK BENDE MODEM OLMAMASINA RAMEN YİNE BEST DATA FAX MODEM YAZIYO SEN ONU TANIT Bİ EER YANLIŞ TANIITYSAN DA XP Tİ YENİDEN KURMAN GEREKİYOR AYNISI BANADA OLMUŞTU SIRF MODEMİ YANLIŞ TANITTIIM İÇİN ADSL E GEÇTİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme