Şimdi Ara

Modem Arayüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet abilerim kardeşlerim. Bu sorunu baya bir yaşayan olmasına rağmen kesin bir çözüm bulunamadı.

TP-LINK 8951ND marka model modemim var. İlk başlarda gayet güzel çalışan modem şimdi arayüze girmiyor. Modemi kapatıp açtığımda veya fabrika ayarlarına döndüğümde bir süre sorun gidiyor. Fakat bir süre sonra (tarayıcıdan çıkıp girme, bilgisayarı kapatıp açma) yine aynı oluyor. İnternetim olduğu halde modem arayüz sayfası hiç açılmıyor. Kullanıcı adı ve şifre soran yer gelmiyor.

Ve fark ettim ki kapatıp açtıktan sonra girebildiğim kısa süre içerisinde de modem arayüzüne statik ip ile girebiliyorum dinamik ip ile girmiyor. İlginçtir, Statik'de Arayüz açabiliyorum internet gidiyor; Dinamikte İnternet geliyor Arayüz gidiyor.. Anlayacağınız

Statik = Arayüz var, İnternet yok
    Dinamik = Arayüz yok, İnternet var

Sorun beni artık bezdirdi ama inat meselesi oldu o yüzden açabildiğim kadar açmak istedim..

Saygılar...

• CMD'ye ipconfig yazin. Arayuz IP'si yazmasi gerekiyor. Girmedigi zaman ordan bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan.atalay

Evet abilerim kardeşlerim. Bu sorunu baya bir yaşayan olmasına rağmen kesin bir çözüm bulunamadı.

TP-LINK 8951ND marka model modemim var. İlk başlarda gayet güzel çalışan modem şimdi arayüze girmiyor. Modemi kapatıp açtığımda veya fabrika ayarlarına döndüğümde bir süre sorun gidiyor. Fakat bir süre sonra (tarayıcıdan çıkıp girme, bilgisayarı kapatıp açma) yine aynı oluyor. İnternetim olduğu halde modem arayüz sayfası hiç açılmıyor. Kullanıcı adı ve şifre soran yer gelmiyor.

Ve fark ettim ki kapatıp açtıktan sonra girebildiğim kısa süre içerisinde de modem arayüzüne statik ip ile girebiliyorum dinamik ip ile girmiyor. İlginçtir, Statik'de Arayüz açabiliyorum internet gidiyor; Dinamikte İnternet geliyor Arayüz gidiyor.. Anlayacağınız

Statik = Arayüz var, İnternet yok
    Dinamik = Arayüz yok, İnternet var

Sorun beni artık bezdirdi ama inat meselesi oldu o yüzden açabildiğim kadar açmak istedim..

Saygılar...

hard reset deneyin

• sorun donanım sal gozukuyor yanı modeme bağlanamıyorsan diğer ozellıklerıde kullanamssın demektır elınde olcu aletı varsa adaptör kaynaklı olma ıhtımalı var adamtorun cıkısını olce bılır veyea olcture bılırsen cıkıs gerılımı uzerınde yazan deeğrle aynı veya aykın ıse sorun yok demektır farklı ıse sorun adaptör kaynaklı dır diğer türlü en son hersey sağlam dıyorsan frimweare guncelleme deneyınız oda fada etmedı ıse garantısı devam eden bır cıhaz ıse garantıye gonderın iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem WiFi Hızı
    9 ay önce açıldı
    Modem Yazılımı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.