Bildirim
modem arayüzüne giremiyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
müşteri hizmetlerini önereyim neder siniz! -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
müşteri hizmetlerini önereyim neder siniz!
O Allahın emri zaten.Onu yaparız aciliyeti olmadığından başına böyle bir şey gelen varsa yada fikri olan varsa yazalım dedik... -
genelde şifreler admin admin bunu dene ama olmaz zannederim mzh. araman gerekebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
genelde şifreler admin admin bunu dene ama olmaz zannederim mzh. araman gerekebilir.
Önceden giriyordum zaten şifre:password kullanıcı adı:admin ancak şimdi deniyorum girmiyor.. -
reset düğmesine bas ve aç eğer arayüze yine giremezsen çare mhz.. -
Tarayıcı çerezlerini temizleyip girmeyi deneyin. -
Dediklerinizi kaç sefer uyguladım ama yinede girmiyor.Sanırım modem bozuldu.Modemlerin yazılımı oluyor mu acaba kendi içerisinde?? -
modemlerin yazilimi olur. baska bir soru sorayim bu interneti sadece tek makine mi kullaniyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
modemlerin yazilimi olur. baska bir soru sorayim bu interneti sadece tek makine mi kullaniyor?
Hayır 2 makine kullanıyor.2 side kablosuz. -
ikiside giremiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
ikiside giremiyor mu?
Evet ikiside giremiyor.. -
kablo bağlayarak girmeyi denediniz mi?
bir de hangi tarayıcıdan giriyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: drahmet06
TÜRKSAT netmaster modemim var modemi resetlememe rağmen modem arayüzüne giremiyorum.Şifreyi ve kullanıcı adını yazıyorum girmiyor.Nedendir ne yapabilirim bilen/fikri olan var mı??
Reset atılan modem ethernet üzerinden bağlanmadığı sürece modem arayüzüne ulaşamazsın :)
Kablolu bağlantı kurup girmelisin.. -
kabloyla gir eğer başka bir sorun yoksa bu şekilde girebilmen gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar mail attım netmastera hemen cevap yazmışlar sorun benden kaynaklıymış.Reset atmak için ben hemen basıp çekiyodum.En az 60 sn işıklar turuncu olana kadar beklemek lazımmış.Hepinize teşekürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X