Merhaba arkadaşlar bir süredir bozulan modemim yerine ZTE ZXV10 W300 Series TTNET Modemi | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) bu modemi idareten kullanıyorum fakat bir sorunum var. Modem ağa bağlı dsl ve wlan ışığı yanıyor (adsl altyapısında sorun yok bundan eminim) telefon pc farketmeden şifreyi girip ağa bağlanıyorum fakat internete giremiyorum. Bunun çözümünü de deneysel olarak şöyle buldum telefonun veya pc nin wifi yi kapat aç kapat aç bağlanıyorum sürekli 5. 6. bağlanmamda internete girebiliyorum. Sizce bunun nedeni nedir? Modem de veya bağlanan cihazlarda bir ayarın yanlış olması mı yoksa modem mi bozuk? Şimdiden teşekkürler |
Modem Bağlantı Sorunu
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu hortlatmak için desteğe geldim
-
aynı modem bendede mevcuttu fakat kablonete geçince tüm sorunlarım düzeldi tek sıkıntım internet hızımın yavaş ve wifi de sürekli kopukluk
-
Merhaba;
Modemde DHCP ayarlarında dağıtılacak DNS leri google DNS leri olarak değiştiriniz.
Kolay gelsin.
-
Denedim ama yine kafasına göre takılıyor hocam. Bazen internete giriyor bazen girmiyor
Merhaba;
Modem bayağı eskiymiş ve ADSL2+ şuan bildiğim kadar bakır kablo ile VDSL bağlantı veriliyor. Sizin bozulan modemin marka ve modeli nedir?
Kolay gelsin.
-
Benim paket adsl şu an hocam. Eski modem tp link td 854 w
Merhaba;
ZTE modemin varsa daha güncel bir firmware yüklenebilir yada başka bir modem deneyebilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
Sağolun hocam en son dün gece yeni modem sipariş verdim bi halt olacağı yok bu külüstürden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X