Şimdi Ara

Modem Hakkında Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Kolay gelsin arkadaşlar, Sizlere bir kaç sorum olacaktı
    1 - Modem Arayuzunde ellek kullanımı diye birsey var ve bu sürekli yüzdesi yüksek %71 den aşagı inmiyor ne yapmam lazım.
    2 - Modem Kablosuz arayüzündeki Şifreleme türü nasıl olmalıdır Zira Wpa2-Psk yaptıktan sonra Hızım çok düştü Tabir-i Rica ise Deliriyorum.

Not : Resim(Caps)Gerek Duyarsanız Eklerim.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

• Yardımcı Olabilecek Kimse Yokmuu
  • ellek mi bellek mi boşver onu süs niyetine konmuştur. zira yüzde bu olursa şunu yap gibisinden tarifi, kullanım kılavuzunda görmek vardı. kılauza baktın mı ne diyor? hız düştü derken ne hızı wireless hızı mı wan hızı mı
  • Sen Dalga geçmek için çok yanlış siteye gelmişsin mizah sitelerine girmeni tavsiye ederin yazımda yanlışlık olabilir insanlık hali.
    Ha birde Aman ALLAH(C.C) Senin gibilerin eline düşürmesin İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4007

Öncelikle Kolay gelsin arkadaşlar, Sizlere bir kaç sorum olacaktı
    1 - Modem Arayuzunde ellek kullanımı diye birsey var ve bu sürekli yüzdesi yüksek %71 den aşagı inmiyor ne yapmam lazım.
    2 - Modem Kablosuz arayüzündeki Şifreleme türü nasıl olmalıdır Zira Wpa2-Psk yaptıktan sonra Hızım çok düştü Tabir-i Rica ise Deliriyorum.

Not : Resim(Caps)Gerek Duyarsanız Eklerim.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

modeminin marka ve modeli nedir.
    Şifreleme turu wpa yada wpa2 iyidir ve şuan modem olsun ap olsun yuzde doksan bu tur kullanılır. Hızla ilgili farklı bir problem vardır.
  • hp reklamı izledik.

• pentium 100 kullanmıyorsan wpa2 ile falan alakası yok zaten wpa2 kullanman gerekiyo yoksa kapa modemi derim. fabrika ayarlarına döndür bi dene. bilg. virüs kapmış olabilir.

bellek mevzusunu .... salla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.