Şimdi Ara

Modem hediye kampanyasındaki modem kablosuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 mbit 80 gb kotalıya geçeceğim. Cuma günü bağlayacaklar ama sormadım modem kablosuz mu acaba? Sanırım docsis 3 verecekler çünkü 10, 15, 40, 60 hızları docsis 3 olacaktır diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: araXis17

10 mbit 80 gb kotalıya geçeceğim. Cuma günü bağlayacaklar ama sormadım modem kablosuz mu acaba? Sanırım docsis 3 verecekler çünkü 10, 15, 40, 60 hızları docsis 3 olacaktır diyor.

dostum gelen modem 4 portlu+2 telefon hatlı girişli+kablosuz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

quote:

10 mbit 80 gb kotalıya geçeceğim. Cuma günü bağlayacaklar ama sormadım modem kablosuz mu acaba? Sanırım docsis 3 verecekler çünkü 10, 15, 40, 60 hızları docsis 3 olacaktır diyor.

dostum gelen modem 4 portlu+2 telefon hatlı girişli+kablosuz ;)

Teşekkürler bu arada daha önceden ttnet kullanıyorduk onu dondurup bunu deneyelim dedik. Dondurduğumuz için bir sorun çıkmaz değil mi? Sonuçta biri telefon üzerinden diğeri kablo üzerinden internet veriyor diye biliyorum. Bir de kurulum nasıl olacak acaba anlatabilir misiniz? Eve kablo falan mı çekecekler hiç bir bilgim yok bu konuda..

• kablo tv'nin geldiği kabloya yeni nesil diseq takıyorlar. sizde yoksa 15 tl ücreti var bu diseq'in. ordan kablo ile modeme geliyor. modemi nereye kuracaksanız kablo oraya gelecek yani. 10 dklık bir iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

kablo tv'nin geldiği kabloya yeni nesil diseq takıyorlar. sizde yoksa 15 tl ücreti var bu diseq'in. ordan kablo ile modeme geliyor. modemi nereye kuracaksanız kablo oraya gelecek yani. 10 dklık bir iş

Bizde kablo tv de yok. Ben kablo tv'ye ihtiyacımız olmadığı için bağlatmamayı düşünüyorum. Ancak yine de ona para alacaklar. Prizlerden birine kablo takıp mı yapacaklar yani uydu gibi yoksa bodrum katında bir yer var bu türksat aletlerinin olduğu yer bir sürü kablo var ta oradan bizim binaya kablo mu çekecekler?

• apartmanında kutu varsa ve bu kutudan evde bir odaya uzantı varsa (bunlar genelde binanın ilk yapımında ayarlanıyor, misal bizde salonda bir anten girişi kablo tvye ait) o zaman ordan alıyorlar. yok eve hiç girmemiş ise o aşağıdaki kutudan senin dairene çekmeleri gerekir.
  • Kablolu geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende 10MBPS 80GB KOTALIYA yeni geçitm

verdikleri modem NETMASTER CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 802.11N KABLOSUZ MODEM

http://www.netmaster.com.tr/haberler/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 14 Haziran 2012; 21:36:31 >

• Sağ olun da protechnology kablolu geliyor demiş?

• quote:

Sağ olun da protechnology kablolu geliyor demiş?

ben 2 gün önce 10mbps 80gb kotalı uydunete geçtim....

o arkadaş neye dayanarak bunu demiş acaba????? sorun bakalım...
  • ben aşağıdaki konuda resimlerini iletmiştim zaten, arkadaş neden öyle dedi ben de anlamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_61516264/mpage_2//tm.htm#61960586
  • Arkadaşlar bağlattım acayip uzun sürdü koskoca sitede tüm daireleri denedi bizim hattı bulabilmek için digiturk sıkıntı yarattı vs 2 saat sürdü ve 70 lira verdik 2 tane alet almamız gerekti digiturk'un kapanmaması için. Sonuçta bağlattım şu an acayip memnunum işte değerler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.