Şimdi Ara

modem kendini resetliyor ve bağlantı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardım arkadaslar modem durdukyere kendini resetliyor...

yorumlarınızı bekliyorum....

• Voltaj dalgalanmalarına dayanıksız adaptör sorununuz var.
    Orjinal adaptörü 5-6 V yüksek verir, akım çekilince normal Voltuna düşer. Ama şebekeden fazla akım geldiğinde diyelim 245 V, aynen modeme verir ve modem resetler. Tüm modemlerde aynı sorun var, Bu markanın adaptörü en iyilerden, ama şartlarımıza standard tipler dayanmıyor.
    Çözüm: Regüleli güç kaynağı alacaksınız. Bunlar trafo üstünde entegre devre vardır, tam Voltajı verir, aşırı akım veya kısa devrede akımı keser. Ben 13 YTL ye ATABA yazan aldım, derdim halloldu, hiçbir resetleme yapmadı. Satan dükkana orjinal aslını al dedim, almadı; 1 YTL say dedim; kabul etmedi, bunlar mutlaka cihazı yakar, dükkanıma sokmam dedi.
    Bu marka modem tipi aşırı ısınır ama havalandırması da mükemmeldir, alt ve üst havalandırma yarıklarını elektrik süpürgesiyle kir tozdan arındırın, havalandırmalar tıkanmış olabilir. Halı üzerine değil alttan en az 1 cm hava alabileceği yüzeye ve hava akımı olan yere koyunuz.
    Aşiırı akıma karşı yangın çıkmasın diye girişten önce sigorta buşonu koydum, ama gerek yokmuş, entegre devreleri mükemmel çalışıyor.
    HardwareWellnessten Alıntıdır.

• peki nerde bulabiliriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sürekli kopuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.