Şimdi Ara

Modem laptopu görmüyor , görüyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Arties Air5340 kablosuz modem kullanıyorum bir masaüstü birde laptopum var modem masaüstüne bağlı daha dün sabah 7de kapattım laptopu yattım sonra akşam kalktım ve interneti görmüyordu fn tuşu çalışmıyor laptopum casper nirvana nb 15.6 bilgisayarda internet var ancak laptopda yok . Sebebi nedir arkadaşlar ??

not : wirless in açık olup olmadığını fn tuşunun çalışmamasından bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağımda . Yardım edebilcek varmıı ?

• Merhaba arkadaşlar sizden dün sabaha kadar bu gün ise 2 saat yardım bekledim en sonunda farklı bir çözümle diğer forumlara gezmeye gittim sorunumu çözdüm . Gereksizce programları silerken yanlışlıkla photkeyi silmişim , ama onun başlangıcında ise fn tuşundan wirlessi kapatmışım . E hayliyle photkey kapalı olunca wirlessi de açamadım neyse sonra sistemi geri almayı öğrendim başlata direk yazıyormuşsuz . Öyle derken geri aldım ve çözüme ulaştım yardım edeceğinizi umduğum ancak 1 cevap bile alamadığım için size doğru hayal kırıklığı duyarken bir yandan internettime kavuşmanın ve servise gönderilme tehlikesinden kurtulduğum için mutluyum . Hepinize yardım edemezesinizde teşekürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon modemi görmüyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.