Şimdi Ara

modem mi bozuk ttnet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kopma sorunu ve belli saatlerde hız sorunu (akk sonrası 3 mbps e düşen internetimden 1.30 mbps civarı sonuç alıyorum) Ttnet yetkilisi değerlerime göre modemin bozuk (tp link n600 9980) olduğunu söyledi. Aynı sorundan dolayı daha önceden modemi garantisinden değiştirdim (1 ay kadar önce) Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 23 Ocak 2016; 12:07:21 >

• Hattınızı 4 e sabitlemişler ayrıca içhatta sıkıntı olabilir kabloları filan yeniletin modem arızalı değildir ttnetin işi başından atmak için söylediği klasik laflardan birtanesi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elit(!) servis sorun modemden deyip gitti bende bakakaldım, bişey diyemedim. 4 e düşürmelerinede mana veremedim ayrıca, İstanbulda ttnet hala alt yapı sorunu mu yaşıyo...
    Önerebileceğiniz bir çözüm var mı, superonline a mı geçsem ?
  • TTNET sorunlu kardeşim 55gun 16 mb kullanım 27 aralıkta buyana 4 5 9 12 13 mb hız verdiler.67 müşteri temsilcisi 6 takimlideri 8 outbound görevlisi 2900 dk konuşma süresi eksittim.sonuç dün bir eleman eve geliyor Modem adaptörü bozuk demiş gitmiş.bu gün aradım ttnet ı iptal edin dedim 3 saat sonra sinyali kestiler.210 tl hic yere para oduyecegim.Devletin yaptirimindan korkmayan firma Allahtan dami korkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hangi şirkete geçtiniz ? Memnun musunuz ?
  • Turkcell hat üzerinden 8gb internetim var 1 nisan 2016 dan sonra bakicam.fiyatlar almis basini gitmis.böyle bi süre idare ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.