Şimdi Ara

modem reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 3com airties office connect 11 g modem ve 8 mbit'e kadar internet paketi var.sorunum şu;evde 3 bilgisayar ve 1 atlanda hd receiver var ve internete bağlı.bunlardan herhangi ikisi açıldığında veya teki açıldığında modem internetten düşüyor.Bu belli aralıklarla olmuyor bazen peşpeşe bazen 5 dk bir oluyor.modem internetten düşerken öndeki dns ledi yanıp sönüyor sanki hat gidip geliyormuş gibi.ben bilgisayarların dns lerinin çakıştığını varsayarak değiştirdim ama olmadı.bu sorun 1 aydır devam ediyor.

• fişinden sürekli çekerseniz bu sorunu yaratır. veya mdeme çok kişi bağlanıyorsa ısınır resetler vede son olarak wifide şifre yoksa arayüze girip fabrika ayarlarına alır kendini bilmezler bu yüzdende normal olarak resetler kendini en iyisi 128 bit WPA2-PSK şifre kullan
  • arkadasım aynı sorunu bende yasadım... bazen 3 5dk bir bazen 2saatde bir oluyor... netten düşme ama şuna dikkat ettinmiii
    netten düşme esnasında modemdeki ışıklardan modem power ışıgıda sönüyormu..
    yani modem kople kendini resetliyormu.... durum böyle ise modemdeki teknik bir arızandan kaynaklandıgını bilmelisin...
  • bu sorun her zaman olur modemle de ilgili olabilir pc ilede
  • hayır modemin power ledi sönmüyor sadece adsl ışığı ve line sönüyor sanki yeniden ıp alıyormuş gibi.
  • İnternet sağlayıcından kaynaklanan bir problem olabilir. Onlardaki log kayıtlarından sorun sende mi yoksa sistemde mi anlaşılır. Modemin kaliteli , büyük ihtimal internet sağlayıcından kaynaklana bir sorun vardır. Benim eski modem vardı 1 mbit hız alamazken modemi değiştirince hız arttı. Eski modemde hızı yükselttirdiğimde adsl kopmaları yaşıyordum. ADSL hattını kontrol ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muangtusi -- 28 Ekim 2012; 20:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muangtusi

İnternet sağlayıcından kaynaklanan bir problem olabilir. Onlardaki log kayıtlarından sorun sende mi yoksa sistemde mi anlaşılır. Modemin kaliteli , büyük ihtimal internet sağlayıcından kaynaklana bir sorun vardır. Benim eski modem vardı 1 mbit hız alamazken modemi değiştirince hız arttı. Eski modemde hızı yükselttirdiğimde adsl kopmaları yaşıyordum. ADSL hattını kontrol ettir.

saol dostum.olmassa öyle yapıcam.bunu yazarken bile reset atıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.