Şimdi Ara

Modem resetlenince bilgisayar kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadan beri bilgisayarda anlayamadığım bir sorun var
    modeme reset atınca tam int. bağlanacağı sırada makine kitleniyor arkasında mavi bir ekran geliyor kendi kendine reset atıyor
    ama hdd çalışması sesi geliyor hdd led sürekli yanık duruyor ama bilgisayar açılmıyor.kendim kasada reset atıyorum o zaman bilgisayar açılıyor

bilgisayarım

asus p5q pro anakart
    samsung 400 gb hdd
    620watt power
    airties tr-111 modem

kullandığım işletim sistemi modifiyeli XP pro

• kardesım oncelıkle modemın usb modemmı onu belırt mavi ekran hatalarının belırlı sebeblerı var modemde bu hatanın tuzu bıberı oluyor.once donenımını gozden gecir .ve sistemini yenıden kur dogru drıverla .umarım duzelır.hdd okuma hatası olmasını ıstemem.kolay gelsin
  • modemim direk bağlantılı eternetten bağlı yani
  • Hocam aynı sorun bendede vardı.Şöyle birşey dene kabloyu çıkart tak gene bilgisayarın donduğunu göreceksin.Hatta ben ses jackı falan çıkartıp takınca bile donuyorsa pc açıkken.Yani güç girdiği an donuyordu.Sebebide anakarttı sanırım kondansitörlerde de sorun çıktı.Bu sorunlardan 2 ay sonra mousu yaktı.Sonrada anakart komple gitti.İnşallah garantisi vardır da anakart bozulursa yaptırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: egee17

Hocam aynı sorun bendede vardı.Şöyle birşey dene kabloyu çıkart tak gene bilgisayarın donduğunu göreceksin.Hatta ben ses jackı falan çıkartıp takınca bile donuyorsa pc açıkken.Yani güç girdiği an donuyordu.Sebebide anakarttı sanırım kondansitörlerde de sorun çıktı.Bu sorunlardan 2 ay sonra mousu yaktı.Sonrada anakart komple gitti.İnşallah garantisi vardır da anakart bozulursa yaptırabilirsin

kabloyu çıkaraıp taktım bikaç kez bi sorun olmadı

ha bide bugün bişiye dikkat ettim
    bu crypload mı ne var ya rapi d için
    onda 1-2 ayar yaptım işte dosy indikten sonra modem oto olarak kendine reset atıo
    ozaman bile kitlenio bilgisayar ben modem veya bir trojen gibi bişiden şüpheleniyorum
    siz nedersiniz
  • dostum eger bilgisayardaki donma sadece modeme reset attiginda oluyorsa ama normalde bilgisayarinda donma olmuyorsa ramlarda sorun yoktur. muhtemelen bilgisayarinda cakisma var. tavsiye olarak sistem geri yüklemesi yap
  • büyük ihtimal donanım sorunudur ethernet kartından kaynaklanıyor olabilir ethernet kartının driverını silip yeniden yüklemeyi dene yazılımsal ise format atmaktan başka çaren yok gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.