Bildirim
Modem Sürekli Hattan Düşüyor??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Abi modemin yeni mi? -
türk telekom u aramayı dene bence..birde onlar baksın. -
modemi 3 yıldır kullanıyorum 1024 olduktan sonra ilk defa karşılaştım...
önce kendim halledebilirmyim onu öğrenmek istiyorum en son çare telekomu ararım... -
O zmn telekom upgrade yaparken modem kaldıramamış olabilir. sen hiç ellemeden telekoma git bayramdan önce.. yoksa bayramda offline -
ee kaldıramadıysa ne olacak şimdi??modem mi değiştircez??
bi de "Showtime Firmware Version: 3.27" diyor adsl sayfasında bununla alakalı olabilir mi?? -
temassızlıktan dolayı olabilir,yada ile veya ilçeye bağlı hatlardan da kaynaklanabiliyor.Yapım çalışması varsa bi kaç günlüğüne bölye şeylerle karşılaşabiliyorus. -
telsiz telefon kullanıyorsan kaldır düzelir... -
EyLanxtiN @ açıklaman için sağol ondan dolayı da olabilir belki o da mantıklı
hidolgoo @ abi evde hiç telefon yok ki yani varda çalışmıyor kullanmıyorum,direk modeme bağlı hat??
40 dakikadır herşey normal bakalım umarım tekrar gitmez...ilgilenen herkese teşekkür ediyorum hata devam ederse telekoma gidip bilgi alırım artık sonucu yazarım tekrar -
bazen ufak kopmalar olabilir bakım çalışması adı altında fakat bu kopma 1 günden fazla sürüyosa telekomu ara hattına bakıyolar. -
hızın 1 gb olduk sonra ise bu sorun biraz zor duzelir hız ayarlamasında bu ara sorun var internete baglandıgın yer baglandıgın santrale uzaksa 1 gb zor calısır adsl 2000 metreden sonra verim cok dusuyor .
muhtemel sorunlar
1.siplintir arızalı olabilir
2.evin içinde ek varsa ek olmaması gerekir.
3.evinize gelen hat ilk önce siplintre sonra modem ve telefona bagla ADSL ekli kabloda calısmaz hattında toprak varsa calısmaz en iyi verimi almak istiyorsan saglam bir kablo kullan.
4.inca modemler cabuk ısınıyor onun icin modemini ters cevir havalanmasını sagla.
5.siplintire ve modeme giren jaklarına bak içindeki tellerden biri kopmus olabilir
6.modemi resetle fabrika ayarlarına don tekrar kur.
NOT:ADSL KULANICILARI SAKIN SİFRENİZİ KİMSEYE SOYLEMEYIN MODEMİ KURDUKMAK İÇİN EVİNİZE GELEN TEKNİK SERVİS MODEMİNİZİ KURDUKTAN SONRA MODEM KURULUMUNU İYİ OGRENIN VE SİFRENİZİ DEGİŞTİRİN ASLA MODEMIZINI SIFIRLAMADAN SATMAYIN VE BASKASINA VERMEYİN
YARDIM İSTERSENİR mustafa.ayten33@gmail.com
-
quote:
Orjinalden alıntı: mayten
hızın 1 gb olduk sonra ise bu sorun biraz zor duzelir hız ayarlamasında bu ara sorun var internete baglandıgın yer baglandıgın santrale uzaksa 1 gb zor calısır adsl 2000 metreden sonra verim cok dusuyor .
muhtemel sorunlar
1.siplintir arızalı olabilir
2.evin içinde ek varsa ek olmaması gerekir.
3.evinize gelen hat ilk önce siplintre sonra modem ve telefona bagla ADSL ekli kabloda calısmaz hattında toprak varsa calısmaz en iyi verimi almak istiyorsan saglam bir kablo kullan.
4.inca modemler cabuk ısınıyor onun icin modemini ters cevir havalanmasını sagla.
5.siplintire ve modeme giren jaklarına bak içindeki tellerden biri kopmus olabilir
6.modemi resetle fabrika ayarlarına don tekrar kur.
NOT:ADSL KULANICILARI SAKIN SİFRENİZİ KİMSEYE SOYLEMEYIN MODEMİ KURDUKMAK İÇİN EVİNİZE GELEN TEKNİK SERVİS MODEMİNİZİ KURDUKTAN SONRA MODEM KURULUMUNU İYİ OGRENIN VE SİFRENİZİ DEGİŞTİRİN ASLA MODEMIZINI SIFIRLAMADAN SATMAYIN VE BASKASINA VERMEYİN
YARDIM İSTERSENİR mustafa.ayten33@gmail.com
dostum açıklaman için çok teşekkür ederim açıklamalarını göz önünde bulundurcam tek tek bakayım hepsine..ama en sağlıklısı gidip telekomla görüşmek galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X