Şimdi Ara

Modem Tanıtma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Conexant Soft 56k modemim var. winxp kullanıyorum. xp modemi "Best Data Soft" olarak tanıyor ve bağlanmıyor. generic soft 56k diye tanıtıyorum bağlanıyor ancak telefon hattındaki tüm sesi duyuyorum. ses kapama yerinden seste kapanmıyor. ne yapmalıyım??? lütfen yardımcı olun...

• modeminin üzerinde büyükçe bir chip onun üzerinde yazanları buraya yazarsan sana tam bir link verebilirim. o link doğrultusunda indireceğin dosya büyük bir ihtimalle senin işini gorucektir. kolay gelsin..
  • aynı sorun banada olmustu aygıt listesinden modemı kaldır ve daha sonra guvenli modda ac otomatık tanımadan modemın cd sınden tanıt sonra windowsu kendi halinde ac. boyle oluyor bir pratik yol..
    belki daha farklı şekillerden de olabilir bu şekilde denemeni tavsiye ederim..
    bazı modemlerde arızalı cıktıgından yapabiliyor.....
  • valla aynı modem bendede vardı fakat bu sorunu xp de çözemedim arkadaş ME kullanıyordu driver ı ile birlikte ona verip ondaki generic soft u alıp kurtuldum.
  • modem eskiden sorunsuz olarakak xp tanıdıysa we hatayı şimdi yapıyorsa modemini çıkartıp takmanı öneririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.