Şimdi Ara

Modem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Geçici olarak fiber olan bir evden adsl olan (turknet vdsl var ona göre modem alın dedi) bir daireye taşındım. Geçici eski bir modem kullanıyorum ama kopma çok olduğu için modem alacağım.

Asus DSL-N17U 300 Mbps VDSL2 Almayı düşünüyorum ama 2,4 ve 5 ghz olup olmaması veya daha f/p bir modem tavsiyesi olan var mı ?

Geçici olduğu için max. 700₺ civarında bir ürün alacağım.

• Hemen vazgecin en azından Wifi AC 5 ghz olan bir modem alın. En uygun fiyata şu sıra Zyxel VMG-3625 ve VMG-8623 bulunuyor. Letgo da 400 civarı sıfır ya da sıfıra yakın garantili bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 30 Ocak 2022; 22:3:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Hemen vazgecin en azından Wifi AC 5 ghz olan bir modem alın. En uygun fiyata şu sıra Zyxel VMG-3625 ve VMG-8623 bulunuyor. Letgo da 400 civarı sıfır ya da sıfıra yakın garantili bulursunuz
    Birde keenetic omni dsl tavsiye edildi. Siz ne dersiniz söyledikleriniz ve keenetic arasında. Sizin söylediklerinizin farkı nedir. ?
  • Ex1st kullanıcısına yanıt
    Omni DSL de wifi ac destekli dual band değil bildiğim kadarıyla. Extra DSL olur ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Omni DSL de wifi ac destekli dual band değil bildiğim kadarıyla. Extra DSL olur ama
    Zyxel 3650-T50 veya keenetic extra dsl hangisini önerirsiniz ?
    Extra DSL daha profesyonel ama teknik özellik olarak bakınca Zyxel daha üstün. Gigabit ethernet portları var. Fiyat olarak da Zyxel çok daha uygun. Karar sizin @tcebeci1 dostumuz ikisini de kullandı, belki fikir verir
  • Birçok özellikleri var ama ben sadece işin bağlantı kısmındayım hiçbir özelliğini kullanmıyorum açıkcası şuan olduğum yerde internet baya sıkıntılı durumda en azından stabil hale getirmesi için modem yeniliyorum. O sebeple sanki zyxcel bağlantıyı stabil hale getirebilmek için daha makul gibi duruyor f/p olarak

Bağlantı sorunları yaşıyorsanız önceliğiniz fiziksel kablo bağlantılarının ek yerleri olmalı. Mümkünse evde telefon hattını sadece modemin bulunduğu yere getirin diğer bağlantıları iptal edin, daire girişi, apartman girişi gibi noktalarda kendi kablolarınızı bulabiliyorsanız buralara bir el atmak sorunu çözebilir. Hafif bir oksitlenme sizi çileden çıkarır yeni modem de çare olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 1 Şubat 2022; 23:36:28 >
  • Zyxel 3625 aldım deneyeceğim. Bilgileriniz için çok teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun hat değerlerini eski modemden not edin. Yenisinde fark olacak mı bakarsınız..
    Snr ve sinyal zayıflaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.