Yeni bir modem almam gerekiyor pek bilgim yok biraz araştırdım ve iki model arasında kararsız kaldım hangisini seçmem gerekiyor? Modemi 2 kişi kullanacağız , şuan kablolu kullanmak istiyoruz ama yakın bir zamanda laptop alacağım o yüzden kablosuz da olması gerekiyor.
ilk verdiğin linkte olan modeli almanı öneririm. Nedenleri ise; daha yeni bir model, kablosuz bağlantı hızı diğerine göre daha yüksek, ve aralarında çok fiyat farkı olmamasından dolayı ilk cihazı önerebilirim sana.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanx
ilk verdiğin linkte olan modeli almanı öneririm. Nedenleri ise; daha yeni bir model, kablosuz bağlantı hızı diğerine göre daha yüksek, ve aralarında çok fiyat farkı olmamasından dolayı ilk cihazı önerebilirim sana.
Ben alttaki modeli düşünüyordum ama şimdi biraz daha düşeneyim madem daha yeni ve özellik olarak daha iyi ,
verdiğin bilgiler için tşrkler...
quote:
Orijinalden alıntı: ergunol Yeni bir modem almam gerekiyor pek bilgim yok biraz araştırdım ve iki model arasında kararsız kaldım hangisini seçmem gerekiyor? Modemi 2 kişi kullanacağız , şuan kablolu kullanmak istiyoruz ama yakın bir zamanda laptop alacağım o yüzden kablosuz da olması gerekiyor.
Bende. Var bir tane PİRELLİ DRG125G 4port KABLOSUZ MODEM uygun fiyata bırakabilirim daha sıfır sayılır sadece 3 ay kullanıldı 2 yıl 4 ay daha garantisi var hiç bır sorunu kusuru yok tüm aksesuarları ile kutusunda öylece duruyor(ttnet)
Modem aldım
Arkadaşın tavsiye ettiğini aldım , AIRTIES AIR 5340