Bildirim
Modem Tavsiyesi Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardesim bende modem ariyorum ya bulabildin mi ama benim butcem 120 tl ye kadaf maksimum.
Evim santrale uzak 16 megabit vodafone supernet kullaniyorum. Belkin N600 BLK-F9J1102UK modem buldum dualbantli nasil sence. Ya da senin onerebilecegin bir modem varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 6 Mart 2016; 16:46:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
airties modem veya tp-link iyidir. Kablosuz bağlantıda Airties in duvarlar arası geçişte iyi olduğunu okudum.Fiyata göre özelliklerine bakabilirsiniz.http://www.hermarkabizde.com/bilgisayar/ag-modem/modemler/ -
bulamadım kardesim bu isten anlayan veya kullanmıs oldugu modemlerden fikir sahibi arkadasları bekliyorum hayırlısı ile alacagım :) -
-
Hocam bu urunu siparis verdim. Hosuma gitti tek dusuncem modem router diyor ama. Sadece router ise geri gondermekle falan ugrasicaz. Urun bu
http://m.n11.com/belkin-blk-f9j1102uk-modem-n600-kablosuz-router-P95745118
Yardimco olmaya calistigin icin tesekkur ederim ama model verseydn Keske
Valla ben biraz daha kaliteli bir modem istiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8961n-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap-pm-bd501196 bu modemden kullanıyorum gayet memnunum kopma ping donma sorunu yok -
Ben bunu dusunuyorum su an ama kullanan var mı acaba :) -
Hocam belkinin sitesine girip bakarsaniz bayagi kaliteli. 600mbs bir. Modem. 2.4 ghz ve 5.ghz yayin yapiyor dual band yani. Ayrica linksys ile karsilastirmalari yapilmis yabanci. Sitelerde. Karsilasirmalarda daha cok puan almis. İntel islemci var icerisinde. İnsallah sorun ciksrmaz
Bende bakmistim bu modeme ama bayavi sikayet etmislerdi o yuxden geri durdum. Bakalim belkin de 14 gun icerisinde problem yasarsam degistirir bu modeli alirim. Ama sorun yasayacagimi zannetmiyorum
eskileri hatalıymış bu modemin ama 2014 ten sonraki lerde hata yok mesala hepsiburada 2014 öncesi teknosadan aldım hata felan yok 2014 sonrası tavsiye ederim. -
Tesekkur ederim kardesim bakalim su urun cuma gunu elime gecsin. Ondan sonra buraya da yorum atarim bilgi amacli
alacağın modem direk Airties -Air5453 olsun içerisnde broadcom işlemci kullanıyor çok stabil güzel bir üründür piyasada 150-120 arasına bulabilirsin -
Urun geldi. Kurulum vs basit. Biraz buyuk ama cok hosuma gitti. Ayrixa sinyal kalitesi de guzel. 5ghz baglanti sagliyorum. Hem 600 mbs hiz hem 5 ghz baglantisi olan ve 65 tl ye bir cihaz. Fiyay performans olarak haddinden fazla iyi
quote:
Orijinalden alıntı: sisperdesi
Urun geldi. Kurulum vs basit. Biraz buyuk ama cok hosuma gitti. Ayrixa sinyal kalitesi de guzel. 5ghz baglanti sagliyorum. Hem 600 mbs hiz hem 5 ghz baglantisi olan ve 65 tl ye bir cihaz. Fiyay performans olarak haddinden fazla iyi
Modemin web ara yüzü Türkçe dil desteğine sahip mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sisperdesi
Evet hocam tamamen turke hersey kurarkende size turkce yapmaniz gwrekenleri anlatiyor. Kueduktan sonra da arayuz cok basit ve kullanilabilir kolay olmus. Gaywt sorunshz da calisiyor
Asansonra bindim dairemden cikip 5
Kattan 3.kat derken 2 katta koptu. Bu da beni oldukca tatmin etti
Bu mesaja eklenen görseller:
Hocam Belkin N600 mü almıştınız? Bende almayı düşünüyorum halen memnunmusunuz? Ev içi çekim kalitesi nasıl kopma sorunu oluyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla hocam modem kaliteli suanda kirikkalede modem ama kopma sprunu yasamadim 16 megabit hizi 12.megabite sabitledim. Ne kopma yavaslama vs hicbisey olmadi. Sabah 5 te programladim reset atiyor boylece hergub reset attigi icinde daha stabil calisiyor ayrica cekim kalitesi eski huawei modemime gre oldukca fazla birkac kat asagisina kadar cekiyor tabi orda anlik kopmalar olabiliyor. Ama ev ici cekimi guzel tavsiye ederim modemi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 192.168.1.1 modem arayüzüne giremiyorum
- tenda a9 kurulum
- iptv izlemek için modem ayarları
- superonline kullanıcı adı şifre
- tek hatta 2 modem baglamak
- router ne demek
- wifi sinyal güçlendirici
- modem resetleme
- modemde wps ışığı nedir
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X