Şimdi Ara

modem tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam http://www.vatanbilgisayar.com/modemler/edimax-ar-7284wna-ar-7284wna-150mbps-nlite-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=49018 linkteki modem hakkında ne dersiniz ben bu modemle iki farklı masaüstü pcyi cat 5 le bağlayıp wireless ilede laptop ve cep telefonu için kullanıcam 16 mbit ttnetim var bu cihazları üst üste modeme bağlayınca şişme yaparmı daha önce aldığım tp link modem beni deli etmişti ttnete ayrı tplink e ayrı bir ton arıza kaydı açtırmıştım bu modem dediğim şekilde benim işime yararmı.Şimdiden teşekkürler...

• airties al. kafan rahat olsun
  • linksys de iyi onada bak derim
  • tp lınk ...
  • airties ve linksys maddi açıdan beni zorladığı için böyle markalara yöneldim zaten 2+ portu olan ve ayrıca wirelessı olan bir airtise veya linksys in fiyatı baya bi fazla tek portlu wireless modemler biraz daha ucuz olabiliyo ancak benim ihtiyacım olan 2+ portlu ve wirelessı olan bir modem onlardada tp-link ve bunun gibi markalarda ucuz fiyat bulunabiliyor.... ilgilendiğiniz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluA

airties ve linksys maddi açıdan beni zorladığı için böyle markalara yöneldim zaten 2+ portu olan ve ayrıca wirelessı olan bir airtise veya linksys in fiyatı baya bi fazla tek portlu wireless modemler biraz daha ucuz olabiliyo ancak benim ihtiyacım olan 2+ portlu ve wirelessı olan bir modem onlardada tp-link ve bunun gibi markalarda ucuz fiyat bulunabiliyor.... ilgilendiğiniz için teşekkürler...

Gerek yok port mort, lan çıkışına. LAn kablosu almaya kalktığında sana on artı on eşittir 20 tl masraf. Değmez. Her bilgisayarın için 25 tl değerinde w-lan adaptör al, ömür boyu bağımsız yaşa. Düşün bakalım...
  • her pc benim olsa dediğin doğru bu modemin parası yanlız benden çıkıcak ancak snn dediğin gibi yaparsak miilletten para almak lazım onada kim razı olur kimi olmaz her birinede ben almaya kalksam oooooo.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSL Modem mantıklı mı?
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.