airties ve linksys maddi açıdan beni zorladığı için böyle markalara yöneldim zaten 2+ portu olan ve ayrıca wirelessı olan bir airtise veya linksys in fiyatı baya bi fazla tek portlu wireless modemler biraz daha ucuz olabiliyo ancak benim ihtiyacım olan 2+ portlu ve wirelessı olan bir modem onlardada tp-link ve bunun gibi markalarda ucuz fiyat bulunabiliyor.... ilgilendiğiniz için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ofluA
airties ve linksys maddi açıdan beni zorladığı için böyle markalara yöneldim zaten 2+ portu olan ve ayrıca wirelessı olan bir airtise veya linksys in fiyatı baya bi fazla tek portlu wireless modemler biraz daha ucuz olabiliyo ancak benim ihtiyacım olan 2+ portlu ve wirelessı olan bir modem onlardada tp-link ve bunun gibi markalarda ucuz fiyat bulunabiliyor.... ilgilendiğiniz için teşekkürler...
Gerek yok port mort, lan çıkışına. LAn kablosu almaya kalktığında sana on artı on eşittir 20 tl masraf. Değmez. Her bilgisayarın için 25 tl değerinde w-lan adaptör al, ömür boyu bağımsız yaşa. Düşün bakalım...
her pc benim olsa dediğin doğru bu modemin parası yanlız benden çıkıcak ancak snn dediğin gibi yaparsak miilletten para almak lazım onada kim razı olur kimi olmaz her birinede ben almaya kalksam oooooo.......