Şimdi Ara

Modem üzerinden Ses ve Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 hafta önce kadar önce superonline süperüçlük kampanyasına geçiş yaptım. Ancak Ses hizmetinden yararlanamıyorum.

Yeni wireless telefon almam söylendi ancak wireless telefon diye bir kavram bulamadım.
    Tekrar çağrı merkezini aradığımda normal telefonu modeme tanıyabileceğim söylendi ancak bu işlem için telefon markasının yetkililerinden bilgi almam lazım dediler çok saçma geldi.
    Kısacası benim telefon hizmetinden yararlanmak için ne yapmam gerekir arkadaşlar. Sinyal alamıyorum telsiz telefondan modeme bağlantı kurunca.
    Özel bir telefon lazım mı yoksa normal telsizi modeme nasıl tanıtacağım ?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vastaganze

Merhabalar 2 hafta önce kadar önce superonline süperüçlük kampanyasına geçiş yaptım. Ancak Ses hizmetinden yararlanamıyorum.

Yeni wireless telefon almam söylendi ancak wireless telefon diye bir kavram bulamadım.
    Tekrar çağrı merkezini aradığımda normal telefonu modeme tanıyabileceğim söylendi ancak bu işlem için telefon markasının yetkililerinden bilgi almam lazım dediler çok saçma geldi.
    Kısacası benim telefon hizmetinden yararlanmak için ne yapmam gerekir arkadaşlar. Sinyal alamıyorum telsiz telefondan modeme bağlantı kurunca.
    Özel bir telefon lazım mı yoksa normal telsizi modeme nasıl tanıtacağım ?

Teşekkürler

Elinizdeki telefonun standı yokmu? Superonline öncesi nasıl kullanıyorsanız öyle kullanabilirsiniz. Kabloyla modeme bağlayabilirsiniz.

• Kabloyu modeme takacaksin.wireless telefona gerek falan yok.modemin arkasinda phone 1 phone 2 var.ikisinide dene.biri calisiyor.digeri calismiyor ona göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hallettim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.