Şimdi Ara

Modem Wifi Mesafe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar şu modem konusunda bilgili bir arkadaş bana yardım etsin ya şöyle bir sorunum var benim bizim modem benim odada evdekiler kardeşim babam salonda wifi bağlanmak istiyor ama çok az çekiyor bazen hiç çekmiyor modemi yeni aldım sorun çözülür diye modem markam AirTies 5453 ama pek bi işe yaramadı çok az sinyal güçü veriyor salona salona wifi çekmek için ne yapmam gerekiyor beni böyle şifre ip numara falan uğraştırmıycak bi cihaz var mıdır acaba şunu buldum ama çözüm olur mu bilemedim airties 4400 kurulumuna baktım çok kolay tam istediğim gibi ama wps tuşu falan olması lazım diyor modem üzerinde bende öyle bir tuş varmı emin olamadım belki daha farklı daha güzel fikirler çıkar diye size sorayım dedim sizce nasıl bi cihaz nasıl bir yol izlemem gerekiyor biraz uzun oldu kusura bakmayın derdime derman olun arkadaş yorumlarınızı bekliyorum

• 300 mbps çekim gücü olan kablosuz usb adaptörle bu iş çözülür diye tahmin ediyorum.
    http://www.teknosa.com/urunler/125430227/tp-link-tl-wn822n-300mbps-yuksek-kazancli-kablosuz
  • Bütçe nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe 150 tl e kadar çıkarım şu sorunu çözelim ya arkadaşlar bekliyorum yardımlarınızı birde bu wps yapayım dedim ama wifi şifresi çok kolay kırılıyor diyorlar nasıl bir şey yapsam kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seto61

Bütçe 150 tl e kadar çıkarım şu sorunu çözelim ya arkadaşlar bekliyorum yardımlarınızı birde bu wps yapayım dedim ama wifi şifresi çok kolay kırılıyor diyorlar nasıl bir şey yapsam kararsız kaldım

millet takmış wps tuşu vs
    o kadar elimden cihaz geldi geçti bir kere bile wps kurulumu yapmadım
    bu tarz kurulumların bir zaamn sonra hep sorun çıkardığını gördüm
    eğer bi kere olsun sağlam olsun dersen ip ayarları vs bunları tek tek yapmak daha sağlıklı
    http://www.exa.com.tr/Tenda-FH303-4Port-300Mbps-3-Anten-HighPower-Router,PR-35265.html
    son zamanda tavsiye ettiğim bir ürün fiyatına göre fena değil

• airties router al 60-70 tlye bulursun. Modemin en son çektiği yere kur bütün evde rahatlıkla çeker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.