Şimdi Ara

Modem , wireless vb. anlayanlar bakabilirmi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde şöyle bir alet var ama ne olduğunu , ne işe yaradığnı bilmiyorum. Acaba nedir bu ?

www.techdna.co.uk/cisco-air-lap1042n-e-k9-wlan-access-point.html

• Bu islerden anlarim dostum imzama ugra bir ara.

Elindeki alet accses point. Modem degil .

Modemden aldigi wireless veya kablolu baglantiyi kabloli veya kablosuz dagitir mesela.wifi 2 cekiyor o onu aliyor senin eve 5 dagitiyor ozelliklerine pek bakmadim mobilim aksam bakarm ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Bu islerden anlarim dostum imzama ugra bir ara.

Modemden aldigi wireless veya kablolu baglantiyi kabloli veya kablosuz dagitir mesela.wifi 2 cekiyor o onu aliyor senin eve 5 dagitiyor ozelliklerine pek bakmadim mobilim aksam bakarm ona

peki hocam mesela ben bizim evden karşı komşunun internetini çekip kendi bilgisayarıma aktarabilirmiyim bu cihazla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnoNemecek

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Bu islerden anlarim dostum imzama ugra bir ara.

peki hocam mesela ben bizim evden karşı komşunun internetini çekip kendi bilgisayarıma aktarabilirmiyim bu cihazla ?

Ona en yakin noktaya koyacaksin kurulum ayarlarindan bakcaksin cekiyormu diye cekiyorsa sifreyi felan giricen eve dagitabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komşunun interneti alamazsın alacaksan bile haberi olması lazım çünkü komşudan çıkacak data kablosu ucu access pointe girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slt

komşunun interneti alamazsın alacaksan bile haberi olması lazım çünkü komşudan çıkacak data kablosu ucu access pointe girecek.

Eminmisiniz ? Yukarıdaki arrkadaş kablolu veya kablosuz çekip aynı şekilde dağıtabilirsiniz demiş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.