Şimdi Ara

Modem Yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimdeki modemi kullanarak apartmanda bir program deposu kurmak istedim modemi wifi ap ismini değiştirdim masaüstü bilgisayarıma yönlendirdim bunlar tmm ancak benim istediğim tam olmadı yani sadece 192.168.1.4 yazınca çıkıyor sitem benim istediğim modemime bağlı olanlar hangi websitesine girerse girsinler onların benmi pc deki web sayfasına yönlendirilmesi yine aynı şekilde sadece istediğim kişilere internet erişimi sağlamak istiyorum yanlız mac filtre olmayacak modemime giren kişiler sayfayı görecek başvuru yapacak bende onay verecem o şekilde girebilecekler. Not=ticari amaçlı kullanmayacağım sadece merak:) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eh26

Merhaba elimdeki modemi kullanarak apartmanda bir program deposu kurmak istedim modemi wifi ap ismini değiştirdim masaüstü bilgisayarıma yönlendirdim bunlar tmm ancak benim istediğim tam olmadı yani sadece 192.168.1.4 yazınca çıkıyor sitem benim istediğim modemime bağlı olanlar hangi websitesine girerse girsinler onların benmi pc deki web sayfasına yönlendirilmesi yine aynı şekilde sadece istediğim kişilere internet erişimi sağlamak istiyorum yanlız mac filtre olmayacak modemime giren kişiler sayfayı görecek başvuru yapacak bende onay verecem o şekilde girebilecekler. Not=ticari amaçlı kullanmayacağım sadece merak:) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

proxy server kurmadan bu işi saglıklı sekilde yapamassın.. araya bir linux kurulu bilgisayar kurman gerekir.. clark connect ( bir linux surumu) öneririm.
    amatorce yapmak icinde diger agdaki bilgisayarlarının gateway ını (varsayın ag sunucu) senin bilgisayarının ipsi ne esitlemen gerekir. ( yani 192.168.1.4)

• quote:

proxy server kurmadan bu işi saglıklı sekilde yapamassın.. araya bir linux kurulu bilgisayar kurman gerekir.. clark connect ( bir linux surumu) öneririm.
    amatorce yapmak icinde diger agdaki bilgisayarlarının gateway ını (varsayın ag sunucu) senin bilgisayarının ipsi ne esitlemen gerekir. ( yani 192.168.1.4)

bu windowsta yapmanın bir yolu yok mu ben ccproxy diye bir program buldum ancak hala kafamsa bazı sorular var ben bu programla proxy server kurdum ancak domainleri web sayfasına nasıl yönlendireceğimi anlayamadım
  • benimde bu tarz bir yönteme ihtiyacım var
  • Çare LINUX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    port açma & yönlendirme
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.