Şimdi Ara

MODEMDEKİ VİRÜS NASIL SİLİNİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modeme virüs girdi herhalde internete baglantı yapamıyorum ve modemin arayüzüne giremiyorum acaba modemi virüsden nasıl temizlicem ??

• virüs değildir o donanımsal bi arıza olabilir
  • evet modeme virüs girmez yok öyle bir şey.modemi tanımıyor olabilir bilgisayar tekrar tanıtmayı dene istersen.yada bilgisayarına virüs girmiş olabilir bi virüs programıyla tarat yoksa format atmayı dene.
  • evdeki pc ile kullandıgım modem calısıyodu dun aksam ıp almamaya basladı pc yi dukkana getirdim dukkandakı modeme taktım su an calsıyor ve bu yazıyı dukkanda kullanıdgım modemele baglanıp yazıyorum bu nası oluyor

modemi nasıl tanıtıcam tekrar pc ye ??
  • güzelim modeminin default şifresini değiştirmemişsen modemine dışardan erişmiş adsl şifreni alıp modemin şifresini değiştirmişlerdir.
    modemine firmwire güncelleme yad teknik servise gödnerilerek komple sıfırlanmasını sağlamalısın.
    bazı modemlerde arkasında bir yerde iğne ile basılabişlicek düğmeler olur o düğmeye bas felan bakalım ne olucak bazı modellerde o delik yoktur ancak mutlaka bir yöntemi wardır.
    modeminin markasından bahsedersen daha çok yardımcı olabilirim.
  • bu yazdıklarınla modemine virüs bulaşmış denilmez bence kullanıc adnı ve şifreni değiştir
  • HEHEHEHE ALLAH İYİLİGİNİ VERSİN DOSTUM HİÇ GULECEGİM YOKTU MODEME VIRUS GİRMEZ ONCELİKLE BİLGİSAYARINA TEMİZ FORMAT CEK İNTERNETİ KULLANMADAN ONCE MUTLAKA VİRUS PROGRAMINI YUKLE EN SON OLARAK MODEMİN AYARLARINI RESETLE VE BASTAN AYARLA SONUC GULE GULE KULLAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir aygıt tamamen nasıl silinir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.