arkadaşlar merhaba , evde 3 arkadaş interneti kullanıyoruz, uydu net master, arkadaşım ile aynı odadayız bilgisayarlarımız yan yana iken onun bilgisayarının internet
durumunda alınan 149 bayt iken benim alınan 49 bayt , bu bir sorun değil mi ? ayrıca evin her yerinde böyle , onun bilgisayarının neti hep benimkinden hızlı
onun ki acer marka benimki de casper , sorun ne olabilir ?
Casper'ların (en azından eski modellerin) wireless'ı biraz problemli olabiliyor. Ben 2 yıl boyunca netin sürekli kopmasına o kadar alışmıştım ki 10 dakika kopmayınca alet bozuldu gibi geliyodu. Hızınız arasında çok fark varsa belki sinyal zayıflığındandır belki arkadaşın modem ayarlarından senin bilgisayarın hızını sınırlamıştır yada senin güvenlik duvarın, antivirüsün vs. araya girip yavaşlatıyordur, driver eski olabilir yani sebebi bir sürü şey olabilir.
wireless kartinin surucusunu guncelleyebilirsin ayrica bazi wireless kartlarin ilk kurulumlarinda wireless modmu yada performans mod`mu diye sorar buna gore kurulum yaparsin buda hizi etkileyebilir
quote:
Orijinalden alıntı: dento35
wireless kartinin surucusunu guncelleyebilirsin ayrica bazi wireless kartlarin ilk kurulumlarinda wireless modmu yada performans mod`mu diye sorar buna gore kurulum yaparsin buda hizi etkileyebilir