Şimdi Ara

Modemden sinyal verimini tam alamama durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 5-6 ay önce ismini çok duyduğum ve önerilen bir model olan ASUS DSL-N12E'yi almıştım. İnternet hattım ise Süper Hızlı İnternet adıyla işlem gören tahminimce ADSL'in bir kademe üstü olan D Smart Net türü. Sorun şu ki malum ev 2 katlı ve eve 3 bilgisayar da Wi-Fi yoluyla bağlanıyor, ara sıra cep telefonlarının da bağlandığı kaçınılmaz tabii. AKN(Adil Kullanım Noktası) 75 GB imiş ve bu sınırı geçince hızımız 3 Mbit'e iniyormuş. Açıkçası ben 3Mbit verimini alsam bana o bile yeter fakat ortada anlayamadığım bir sorun var internetimden cidden tatmin olmuyorum. Kampanya taahhütümden dolayı da Fiber kampanyalarına geçiş yapamıyorum. Sorun şu ki üst kattan bağlanan 2 bilgisayar için belli bir konumlandırma yaparak buraya Range Extender, Wifi Repeater falan gibi birşey almamın katkısı olur mu? Alırsam tam nereye koymalıyım ve hangi modellere bakmalıyım? Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim, iyi forumlar..

• upupup
  • İnternet veriminizi hız testiyle gösterseniz iyi olur. Speedtest.net'ten hız testi yapın.

Modeme firmware update yapmayıda unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çoklu LNB de sinyal sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.