Bildirim
modeme 50mbit gelmesine rağmen max 40-45 mbit kullanabiliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
banada gelen 76 küsür ama hiç bir zaman o değerleri göremedim
70 üstünde çıkamadım
bir sorun gibi dursada çok kurcalamayın derim
şimdi arıza kaydı falan olan hızıda düşürürler -
En son dört beş ay önce hız 3mbps yi geçemeyince arıza kayıdı bıraktığımda kaldırmıyor diyip current rate yi 30 a çekmişti dahi arkadaş acaba yapabileceğim bir şey var mı diye merak etmiştim yok sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 26 Ağustos 2018; 15:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir zaman o değerleri alamazsın zaten.Bağlantıda her zaman bir kayıp olur.Bağlandığın sunucuya kullandığın cihaza vs. göre değişir. -
Santrale olan uzaklıgın bu durumu etkileyebilir üstelik 52 mbps gibi bir hız alıyorsun daha ne istiyorsun hocam 8mbps net kullanıyorum ben şuan
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kablolu interneti kablosuza çevirme
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- türk telekom modem power ışığı yanmıyor
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- mernis sorgu paneli
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X