Şimdi Ara

Türknet 70Mbps İntertimi 20 30'lara düşürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ay önce Türknet'e geçiş yaptım herşey gayet güzeldi ancak 2-3 gün önce hız profilimi düşürdüler ve yükseltmiyorlar. Aynı zamanda destek taleplerine geri dönmeyip hazır mesaj atıyorlar.

Resimde görebileceğiniz gibi Mart'taki arıza kaydında hız profilim 70'di hızım 3'e 5'e düştü sonra düzeltildi.

Ama bu ayki kayıtta hız profilim 50'ye düşürüldü ancak 40'ın üstünde seyretse birşey demiycem hep 10 20 30 arası seyrediyor. Remote çalışıyorum evden sürekli sunuculara bağlanıyorum acayip kasıyor bir artıyor bir düşüyor. Toplantılarda sürekli sesim gidiyor geliyor. Turkcell'de berbat ADSL hizmeti kullanırken bu kadar sıkıntı çekmedim.

Binamdaki kablolama CAT6

Modem Hat Durumum Resimdeki Gibidir.

Max Alabileceğim hız 120Mbps civarı belki yalan belki hata ama ben 70'i hatta bazen 79'u görüyordum. Evet bazılarının interneti bile yok turknet'te ama en yüksek pakete fiyat ödüyoruz. Geri dönüş bile yapılmıyor

SpeedTest

• Aynı sorundan muzdaribim. VDSL olan hattımı ADSL e çekmelerini geçtim zar zor 22 mbit aldığım hız bugün 9-10 mbit civarı. Ve bu sorun son 12 saattir mevcut. Ondan önce internetimde inanılmaz kopmalar vardı neredeyse her 3-4 dk da bir internet gidiyordu.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Bana geri dönüldü paket değişikliği diye paketimi tekrardan 70'e yükselticeklermiş. Gerçekten garip bir durum.
  • msavul4434 kullanıcısına yanıt
    sizin adınıza sevindim. Şuan hız 3-3,5 seviyesine düştü :( bakalım 22 nisan 01:30 civarında açmıştım destek kaydı henüz bir dönüş yok.
    Merhaba, paket değişikliğinden sonra sorununuz devam ederse GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba 32685100 numaralı destek kaydına hala dönüş yapılmadı acaba ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler.
  • 100Mbps alır hattınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 100 dü mahkemeye verdim düşürdüler turk telekom arızayıda çözemedi bakalım mahkeme sonucunu bekliyırum
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Forumdaki bir hatadan dolayı pm atamıyorum ne yazık ki. 24 Saat geçti ancak profil hızım artmadı ne yazık ki.

Online İşlemler Destek No: 32699444 'sundan bana ulaşabilirsiniz.
  • Beyler bu olay nerdeyse herkessin sorunu. Şimdi turktelekomun sitesine giriniz. Yalın internet paketlerıne bakınız. Verdiğiniz para oradaki paketle aynı internet hızına denk düşecektir. Yani bu düzenbazlar birlik olup tüm sahtekakrlıkları yapmaktadırlar. Altyapısını da hizmetini de müşteri temsilcisini de memnunıyetını de dıyıp buradan ayrılıyorum . Mahkeme yolu bana gorunmustur. İyi forumlar.
    Türknet 70Mbps İntertimi 20 30'lara düşürdüTürknet 70Mbps İntertimi 20 30'lara düşürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owwshet -- 24 Nisan 2020; 2:44:1 >

• Turknetin yaptığı en iyi hizmet iptallerde çok uğraştırmıyorlar
  • PSİKOLOJİK SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUP GÖNDERİN

Tarih: ...../...../.......

TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE,

Aşağıda numaralarını belirttiğim sabit telefon ve internet hizmetimin ......................... sebeplerden
    dolayı iptal edilmesini talep ediyorum.

Ad, Soyad/Unvan:
    Telefon No/Abone No:
    İmza:

Dilekçedeki gerekli alanları doldurduktan sonra dilekçenizi ve önlü arkalı kimlik fotokopinizi 0 212
    216 55 60 numaralı faksa veya aşağıdaki adrese göndermeniz halinde gerekli işlemler başlatılacaktır.
    Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul
    (Ad-soyad/Unvan, Abone No ve İmza alanlarını doldurmayı unutmayınız.)

• Alyapınızda sorun var veya altyapınız yetersiz demektir. Hat sahibi ile birlikte Türk Telekom Müdürlüğü’ne giderek “Hattınızı Onarmalarını ve Abone Taraflı Bir Sorun Olmadığını” belirtin. Bu şekilde bağlantınız onarılmış olacaktır.

Yukarıda bahsedilen adımları yaparsan belki düzelir. turknet hız limitlemesi yapmıyor turknet DH toplantısında.
  • Başvuralı 20 gün oldu hala bağlamadılar ne gelen var giden aldatıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili teknik uzmanlarımız hızınızı güncelleyerek kaydınızı sonlandırmıştır. Kaydınız üzerinden verilen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Hız problemi arıza kaydınızı inceledim. Hızınızın düşük olduğunu tespit ettim. Sistem üzerinden hız güncellemesi yaparak hızınızı 13 mb' ten 23 mb' e yükselttim. Hızınız 23 mb olup hat değerlerinizde bir sorun bulunmamaktadır. Keyifli kullanımlar dilerim."
    Merhaba, 22.04.2020 tarihinde paket değişikliği kaydınızı oluşturarak ilgili birimimize ilettik. 3 iş günü içerisinde geçişinizi yaparak bilgi vereceğiz.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurusu yapılmıştır. 27.04.2020 tarihinde ekipler hat bağlantılarını yaparak numara başvurusunu tamamlayacaktır. Ardından internet başvurunuzu yapacağız. Bu süre içerisinde gelişmeleriwww.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • Bende de aynı sorun var paketim 75mbit’e kadar ama hızım 50mbit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK dan şikayet kaydı açmanız lazım. Normal destek kaydında paket kaybına sadece 3 günde bir kalıp cümle yapıştırıp dururlar 3 ayda ancak çözülür. BTK şikayeti 10 gün içinde dönüş garantili.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.