Şimdi Ara

Modeme bağlanan cihaz sayısı sınırını artırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
43.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar evdeki modemde normalde sıkıntı yok da misafir geldiğinde bazı cihazlar kablosuzdan bağlanamıyor. Sınır 12 cihaz sanırım. Mesela ben telefondan girince arkadaş laptoptan giremiyor. O 12 cihaz sınırını nasıl kaldırırız bilen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Modeme Bağlanan Cihaz Sayısı Sınırını Artırma

Günümüzün bağlantılı dünyasında, giderek daha fazla cihaz internete bağlanıyor. Ancak çoğu modem, aynı anda bağlanabilen cihaz sayısında bir sınırlamaya sahiptir. Bu sınır, modeminin kapasitesine ve kablosuz ağ standardına bağlı olarak değişebilir.

Cihaz sayısı sınırını aşmak, yavaş bağlantılara, kesintilere ve hatta bağlantı kayıplarına yol açabilir. Neyse ki, bu sınırlamayı kaldırmak veya artırmak için atabileceğiniz birkaç adım vardır:

• Modem Kullanıcı Sayısını Artırma: Bazı modem modellerinde, kullanıcı sayısını artırma seçeneği bulunur. Bu seçenek genellikle modem arayüzünde veya yönetim panelinde bulunur.

• Wi-Fi Kullanıcı Sayısı Sınırını Devre Dışı Bırakma: Çoğu Wi-Fi yönlendiricisi, bağlanabilen cihaz sayısı için bir sınırlamaya sahiptir. Bu sınır genellikle yönlendiricinin yönetim panelinde devre dışı bırakılabilir.

• Zyxel Modem Kullanıcı Sayısını Artırma: Zyxel marka modemler için, kullanıcı sayısını artırmak için özel bir ayar mevcut olabilir. Bu ayar, modemin arayüzünde veya yönetim panelinde bulunabilir.

Modeme bağlanan cihaz sayısı sınırını artırmak, daha iyi bir bağlantı deneyimi ve tüm cihazların sorunsuz çalışmasını sağlamaya yardımcı olabilir. Herhangi bir değişiklik yapmadan önce modem ve yönlendirici kılavuzlarını dikkatlice okumanız ve mevcut özelliklerin farkında olmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel evmiş. 192.168.1.1 e giriş yapıp orada gelişmiş kurulum ayarlarına girmen gerek modeminin. Diğer diye bir kısım var kullanıcı sınırlama diye bir sekmesi olması gerek. Onu etkin durumdan devre dışına getirebilirsen sorunun çözülmüş olur.
  • Eyvallah, şöyle bir ekran var ama burda bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agonfighter -- 28 Eylül 2014; 12:42:57 >
  • Tüm sekmelere göz atarsan sanırım bulabilirsin. Mutlaka olması gerek. Bu SS'de yok diğer sekmelerede bakarsan karşına çıkacağını sanıyorum.
  • Hepsine baktım, şu sayfayı buldum burdan bağlananları görüyorum ama onları sayısını nasıl artıracağımı bilmiyorum. Sınır 12 değil 8miş bu arada. Onu kesin artırmam lazım.
  • Modeminin modeli nedir ?
  • Modemi değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınır 8 değilki 100 gözüküyor? Sıkıntınız başka birşey herhalde bağlanmayan cihaza elle IP atayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 28 Eylül 2014; 16:29:38 >
  • TP-Link TD-W8151N

Modem modeline göre olan bir şey mi acaba?
  • Aynen ip havuz genişliği 100 gösteriyor sıkıntı başka bir yerde olabilir. Modeline göre bir araştırma yapmalısın ve bağlanmayan aygıt nedir ? Telefon mu ?
  • Yillar sonra bende soruyorum hocam cozumu buldunuz mu
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Bulamadık. Modem değiştik yine düzelmedi. Uydunet'e geçtik ondan sonra öyle bir sorunla karşılaşmadık.
  • aynı modemden bende de vardı şifreleme türüyle alakalı ve cep telefonlarında oto(google) update açıksa modeme telefondan başka cihaz bağlayamıyordum.
  • airtieste bu sınırı nasıl koyabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.